Wpis z mikrobloga

@kezioezio: k---a ja tak nie mam i uważam was teraz za psycholi. O ile wbijanie sobie ostrych przedmiotów w oko to jeszcze spoko bo nie szkodzicie nikomu innemu. Ale jazda samochodem i wyobrażanie sobie żeby w----ć się komuś na czołówkę? NO LUDZIE NIE WSIADAJCIE ZA KIEROWNICĘ... rodzinęz dziećmi możecie zabić wy degeneraci
  • Odpowiedz
@LZBNZ: Ziom to tylko myśli, choć natrętne to nie jest łatwo im się tak poddać. To zjawisko służy do uświadamiania sobie skutków takich działań. Gdy już taka myśl wpada Ci do głowy, to owszem jest silna, lecz bardzo szybko wyparowuje i człowiek zaczyna się zastanawiać nad konsekwencjami takiego działania. Ponadto za kółkiem siedzą bardziej niebezpieczni ludzie niż Ci z "call od the void". Zresztą sam widzisz, że to zjawisko jest
  • Odpowiedz
Ostatnio jadę po autostradzie 180 i co by było gdybym wyciągnął kluczyki xD

@Spioooch: Może nie po autostradzie i nie 180, raczej na pustej, lokalnej drodze, ale musiałem zrobić test xD Co się stało? Nic, prócz zgaśnięcia silnika. Kierownica się nawet nie zablokowała póki pojazd się nie zatrzymał. Do czasu aż się toczył, blokada nie działała. Tyle, że tu już było trochę elektroniki, w aucie ze zwykłą stacyjką pewnie juz
  • Odpowiedz
najgorsze, jak zaczynasz myśleć co by było, gdyby się zaczęło nim dźgać najbliższe osoby, które też są w kuchni xD

@Karmazynowa_furia: Jeśli ktoś ma tak często, to do psychologa, bo to niebezpieczne i nazywa się intrusive thoughts. Jest to forma ocd... nikt nikomu nic nie zrobi w ten sposób, ale to może znizczyć psychicznie od środka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Urawis nie za bardzo to zrozumiałem widocznie. Myślałem że gość jedzie ulicą i bardzo chce wjechać na drugi pas na czołówkę i z tym walczy :o
  • Odpowiedz
call of the void

@uwuX: @kezioezio: Tylko dopóki nic się nie wydarzy to są całkiem durne myśli. Gorzej jak coś się stanie i to co tutaj piszemy wezmą na poważnie jako podłoże do zdarzenia
  • Odpowiedz
@Spioooch: + chyba blokada pedala hamulca

Ogólnie to wiele takich rzeczy z samochodem jest np. dopiero sam musiałem sobie chyba po roku sprawdzić hamowanie z pedałem całkowicie w podłodze - jak to się zachowuje oraz jakie są odległości hamowania. To daje znacznie więcej niż cyferki.
  • Odpowiedz
@kezioezio: w moim rodzinnym mieście taki jeden typ tak zrobił, chociaż był grubo naćpany jakimś gównem. Potem biegał po podwórku z tym nożem w brzuchu xd a jak somsiadka zadzwoniła na bagiety i przyjechał pan bagiet to jeszcze w------l dostał od tego typa XD a największe iksde za to, że koleś dalej pracuje. A jeździ pksem, między innymi wozi dzieci do szkoły XD
  • Odpowiedz