Aktywne Wpisy

matti-nn +206
#powodz Pamiętam powódź z 1997. Zapanował klimat ogólnego zjednoczenia Polaków. Powtarzane było przekonanie, że Polacy lubią się kłócić, ale w obliczu tragedii zawsze stajemy razem. Aktualna powódź udowadnia, że coś ewidentnie się zmieniło...
źródło: 1000022126
Pobierz
Varin +735

#humorobrazkowy #heheszki
źródło: comment_MPAPWREzrXlTyFtH165CgA1VBgcONyJu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@uwuX: to fachowo się nazywa chyba "zwyrodnienie myśli"
@Spioooch: Może nie po autostradzie i nie 180, raczej na pustej, lokalnej drodze, ale musiałem zrobić test xD Co się stało? Nic, prócz zgaśnięcia silnika. Kierownica się nawet nie zablokowała póki pojazd się nie zatrzymał. Do czasu aż się toczył, blokada nie działała. Tyle, że tu już było trochę elektroniki, w aucie ze zwykłą stacyjką pewnie juz
@Karmazynowa_furia: Jeśli ktoś ma tak często, to do psychologa, bo to niebezpieczne i nazywa się intrusive thoughts. Jest to forma ocd... nikt nikomu nic nie zrobi w ten sposób, ale to może znizczyć psychicznie od środka.
@uwuX: @kezioezio: Tylko dopóki nic się nie wydarzy to są całkiem durne myśli. Gorzej jak coś się stanie i to co tutaj piszemy wezmą na poważnie jako podłoże do zdarzenia ᶘᵒᴥᵒᶅ
Ogólnie to wiele takich rzeczy z samochodem jest np. dopiero sam musiałem sobie chyba po roku sprawdzić hamowanie z pedałem całkowicie w podłodze - jak to się zachowuje oraz jakie są odległości hamowania. To daje znacznie więcej niż cyferki.