Wpis z mikrobloga

@gaska: obydwa zajebiste ;) zacznij od Generation Kill, jest krótszy - skonczysz w 2 wieczory bo tylko 1 sezon. Mentalista na dokładkę ;) polecam jeszcze White Collar, Common Law i Suits
@gaska: Mentalista jest słabiutki, nudny, przewidywalny, zbyt...nadnaturalny, w złym tego słowa znaczeniu. Drugiego serialu nie znam, ale wątpię, żeby był lepszy od Sherlocka, więc polecam Sherlocka ; ).
@ppiasq: @Destr0: @tr00ci0: To w takim razie zacznę jak radzicie, a potem sprawdzimy Mentalistę. Jak nie podejdzie to i tak już widzę mam sporo do wyboru :-) @Smookie: Mimo wszystko sprawdzę - też zdarzyło mi się przy kilku zrezygnować i nigdy nie dokończyć. @WinyI: Widziałam Sherlocka, jakoś specjalnie mnie nie urzekł. Właśnie przez jakąś taką nienaturalność.
@gaska: Oj to wiesz, bazowanie na powieści we współczesnych czasach. A widziałaś Deadwood? Albo Six Feet Under? (ten drugi to mój ulbiony serial w ogóle - dramat obyczajowy/czarna komedia).
@WinyI: Widziałam, a Deadwood uwielbiam. Nieźle się wciągnęłam, bo szukałam potem ile wlezie o rzeczywistych postaciach z serialu i samym miasteczku.