Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jmuhha: zajebista piosenka rocznik powyżej 2000 tego nie zrozumie - a szkoda... Ja często słucham tej piosenki a na refrenie przyspieszam :)
  • Odpowiedz
@syjan1212: wybitny bass - niejednolita budząca napięcie a co najważniejsze świetnie brzmiąca w samochodzie. Nocą wybitny towarzysz przejechanych kilometrów. Dziękuje
  • Odpowiedz
jan hammer Crockett’s theme

@Soilworker: wybitny utwór, gdyby zamknąć oczy za kierownicą - można by przenieść się w inny wymiar (oczywiście tylko na postoju) dziękuje.
  • Odpowiedz
@jmuhha: kubę knapa całą płytkę zapodaj sobie, jest chyba na YT.
Większość kawałków mi siadła, co się rzadko w polskim rapie obecnie zdarza.
Co do tego typa, to głównie stara twórczość, w szczególności g-funkowe płytki 2cztery7.
Obecny styp tegotypa jest dla mnie mocno dyskusyjny, aczkolwiek na plus. Jednakże oprawa muzyczna trzech ostatnich płyt to dla mnie katorga dla uszu.
  • Odpowiedz
@KrzysieQ_: utwór który powinien być zakazany na drogach ekspresowych, wybitny bass, wokal sprawia - że automatycznie przyśpieszasz i czujesz się na drodze gdybyś był totalnie sam - a inni stali. Dziękuje
  • Odpowiedz
@jmuhha: mirki powyzej proponowali Kavinskiego. Utwory doskonale, ale Jan Hammer, smieszny Czech(oslowak) z zakolem, jest jednym z ojcow takiego grania.

Przyjemnosci. No i zazdroszcze chlodu u Ciebie:) 11.5C:)
  • Odpowiedz