Wpis z mikrobloga

@Anonas:

ok to tak:
keanu pojawia się w john wick 3 w tym roku,
wcześniej był na językach ludzi w sumie z kilku innych wydarzeń,
światło zostaje rzucone na Keanu
on bardzo dobrze się w nim prezentuje, wygląda na całkiem sympatycznego, szczerego i skromnego gościa
w kulminacyjnym momencie, kiedy każdy się nim jara wychodzi na scenę podczas oficjalnego trailera Cyberpunka
na scenie podczas trailera znowu prezentuje się w świetny sposób i
  • Odpowiedz
@bzam: podobał mi się komentarz na yt z prezentacją Keanu: "the annual meeting of non hated actors." Swoją drogą po komentarzach widzę że niezłego świra na jego punkcie mają. Mi osobiście marzy się jeszcze Rutger Hauer w cp, ale sam Keanu to już dużo więcej niż się spodziewałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bzam: po prostu większość celebrytów to próżne i zapatrzone w siebie gwiazdki.

Keanu to całkowite ich przeciwieństwo. Prawdziwie skromny i zajebiście sympatyczny facet
  • Odpowiedz
@bzam: Czy Chuck jest aż taki fajny? Zdecydowanie nie. To że powslaty o nim dowcipy to raczej smutny zbieg okoliczności.
O ile Keanu jest dobrym aktorem i potrafi się wcielić w różne role, to Chuck Norris jest synonimem drewna.
Jest marnym aktorem, jego filmy to straszna szmira a jedyne co mi wyszło to karate (a dokładnie zdobywanie mistrzostw).
Keanu jest zajebisty bo nie afiszuje się ze swoją religią i pokrewnymi. Chuck
  • Odpowiedz
@chigcht ale życie to miał #!$%@? , szybka śmierć ojca , wiele małżeństw jego matki , wiele przeprowadzek , śmierć dziecka , tragiczna śmierć żony.... Ten koleś wie co to życie .... I pewnie dlatego sprawia wrażenie gościa stąpającego twardo po ziemi
  • Odpowiedz
ocb?

@Anonas: o to ze zagral w swietnych filmowych hitach, jezdzi metrem ustepujac innym miejsca, przeznacza milionowe gaze na cele charytatywne nawet sie tym nie chwalac, rozdaje hajs gosciom od matrixa za efekty specjalne bo wg niego zrobili dobra robote i stanowia wazna czesc filmu. poza tym troche sie z nim utozsamiamy, bo przezyl sporo #!$%@? w zyciu, wiekszosc ludzi dawno by wisiala, on sie trzyma. w dodatku taki troche wycofany,
  • Odpowiedz