@janushek: w pudełku ze 220 zł będziesz kosztować.Nie żartujmy sobie,ta gra ma 22 lata,ona nie będzie miała nowej fabuły,to nie jest nowa gra,to jest gra która będzie tylko wyglądać ładniej i tyle.Są pewne granice przyzwoitości.
@skywalkergw: ale co, dlatego powinna być tania bo "jest stara"? Remake jest nowy, cała gra została zrobiona na nowo i jest na dwóch płytach, do tej pory tyle miejsca potrzebował tylko RDR2 więc contentu jak i świata naprawę będzie dużo.
Nikt nie mówił, że to będzie nowa gra od strony fabularnej, na pewno będą większe lub mniejsze zmiany (jak np. Sephiroth, który pojawia się wcześniej niż
@skywalkergw: janusze, ale to jest stworzona zupełnie od podstaw nowa gra. Patrząc na to ze będzie zajmować aż dwie płyty to zasługuje na taka cenę jak mało która gra. Jak chcesz to graj w oryginalna wersje, nikt ci nie broni.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Chyba że bardzo chcesz cyfrową to kup sobie z kimś na pół i tyle
@stormkiss: nigdzie nie mówili że będzie podzielona na trzy a zawartości i tak będzie dużo
@skywalkergw: ale co, dlatego powinna być tania bo "jest stara"?
Remake jest nowy, cała gra została zrobiona na nowo i jest na dwóch płytach, do tej pory tyle miejsca potrzebował tylko RDR2 więc contentu jak i świata naprawę będzie dużo.
Nikt nie mówił, że to będzie nowa gra od strony fabularnej, na pewno będą większe lub mniejsze zmiany (jak np. Sephiroth, który pojawia się wcześniej niż