Wpis z mikrobloga

• 263
Jestem z siebie dumny. Właśnie skończyłem i przeżyłem swoją pierwszą 9 godzinną zmianę w McDonald's. Pierwsza praca ( ) może to nic, ale jestem z siebie mega zadowolony
#mcdonalds #pracbaza #chwalesie
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@hokei00: super mirku, pierwsza praca i pierwsze doświadczenia zawodowe są mega ważne. uczą szacunku do pieniądza, szacunku do pracy i do ludzi, którzy ją wykonują. a Mak to nie praca na zawsze, kiedyś na pewno będziesz miał lepszą pracę, a pracę w Maku będziesz wspominał z sentymentem []
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@imargam_2137 sam wolałbym wykonywać kreatywną pracę, lub też pracę z pasją, lecz w tym momencie mam na nią małe szanse. Po liceum mam tylko średnie wykształcenie, zerowe doświadczenie i chciałbym jeszcze w te wakacje odpocząć:)
  • Odpowiedz
@hokei00: O kurde, serwis najgorzej. Zmywaj się na kuchnię póki jeszcze możesz. U mnie też McDonald's pierwsza praca. Miało być tylko na wakacje, a zostałam na rok. Po dłuższym czasie w-----a, ale jak masz świetną ekipę, to aż się nie chce wychodzić. Ja czasem jak miałam po drodze w dni wolne, to nawet wpadałam na rampę na fajkę żeby pogadać. Tylko nie zasiedź się tam. Najgorzej się zasiedzieć i potem
  • Odpowiedz