Aktywne Wpisy
pafffel +1025
Leci dzień po dniu zima coraz bliżej. Rosołek z mamą #polskiedomy
Alzena +49
Zazdroszczę wam że jesteście w stanie pić te napoje zero 😔 ja tych słodzików nie jestem w stanie zdzierżyć, zostaje po nich na podniebieniu paskudny, mdły posmak którego nie mogę się pozbyć przez wiele godzin. A co gorsza te napoje bez cukru są o wiele słodsze niż odpowiedniki z cukrem.
#zdrowie #kuchnia
#zdrowie #kuchnia
Ostatnio temat głośny - powiązania homoseksualizmu z pedofilią. Jestem ciekaw jakie przekonania w tym temacie ma ogół mireczków, stąd ankieta, pytanie jest na samej górze tego wpisu, bo nie zmieściło mi się do ankiety, a chcę aby każdy je dobrze zrozumiał.
#4konserwy #neuropa #lgbt #p-------a
Pytanie jest na początku wpisu. Ważne jest by właściwie je zrozumieć, a ogranicza mnie limit znaków.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater: Jesteś pewien, że w tych statystkach o których mówisz nie było czegoś w stylu "p-----l homoseksualny" dla nazwania mężczyzny, który molestował dziecko płci męskiej bez względu na to czy sprawca odczuwał pociąg do dorosłych mężczyzn czy nie? Przecież nie musiał się
@Cheater: To skąd wiadomo czy danego sprawce podnieca s--s z dorosłym mężczyzną? Bo jeśli nie podnieca to nie jest homoseksualistą.
Według badania które podałem to w próbie 175 osób nie było ani jednego o orientacji homoseksualnej w stosunku do dorosłych osób. 76% była heteroseksualna a 24% biseksualna. Seksuologia to nie gender studies. Poza tym artykuł o którym pisałem jest z 1978 roku, to chyba sprzed czasów "gender"? A w przykładzie który podałeś to ten fejkowy artykuł wysłano do magazynu który jest opisany
Polskie Towarzystwo Seksuologiczne:
"W odpowiedzi na szerzącą się w debacie publicznej dezinformację, Polskie Towarzystwo Seksuologiczne pragnie dokonać rozróżnienia dwóch odrębnych, lecz nagminnie mylonych pojęć: homoseksualizm i p-------a."
"Przypisywanie osobom homoseksualnym szczególnej – w porównaniu do heteroseksualnych – skłonności do seksualnego wykorzystania dzieci stanowi nieuprawnione nadużycie, a rozpowszechnianie skojarzenia między homoseksualnością a pedofilią jest domeną ludzi nieświadomych i niekompetentnych." #
@Cheater: Prawie wszystkie badania wziąłem ze strony homofobów, ale okazało się, że autor źle je zrozumiał albo manipulował treścią - http://apologetyka.org/homoseksualizm-a-p-------a-badania-dr-paula-camerona/
We wszystkich było, że 20-30-40% p-------w jest homoseksualna, ale autor nie zrozumiał, że homoseksualna w stosunku tylko i wyłącznie do dzieci bo te wszystkie badania opierają się na płci ofiary, a nie orientacji sprawcy, bo ich o to nie pytani ani im tego nie sprawdzano.
A resztę znalazłem po prostu w Google albo przez odniesienia do innych badań w tych badaniach, które