Wpis z mikrobloga

Dajcie mi, mam chorego synka, zbiórka ani drgnie!!! Jakim cudem jeszcze nie wpłacacie moje cucki! Zbiórka trwa 7 dni i tylko 5000zł? Co tak mało!? Mój chory synuś już sam się #!$%@? jak widzi takie małe liczby! Jestem matką mi się należy XD Najlepsze że w opisie jest napisane że ma autyzm, uzbierane 70 tysięcy i chce jeszcze i zbiera uwaga na......... DOM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#p0lka #rozowepaski #madki #tfwnogf #przegryw #niebieskipaski
Pobierz s.....a - Dajcie mi, mam chorego synka, zbiórka ani drgnie!!! Jakim cudem jeszcze nie...
źródło: comment_GSZfEZwUvR0sDyIqOqLC1XVZWFSX0UIk.jpg
  • 28
@lewoskrzydlowy: . Konieczna jest szybka rozbudowa domu jednak przerasta to nasze mozliwosci finansowe. Zwracamy sie do Panstwa z ogromna prozba o pomoc w zebraniu srodkow na rozpoczecie rozbudowy. Bardzo prosimy o kazde wsparcie tak finansowe jak i w postaci materialow budowlanych. Bedziemy z calego serca wdzieczni za okazane nam wsparcie. Dziekujemy w imieniu swoim i dzieci za kazda podarowana zlotowke.
@simsyletlansmisja: no #!$%@? mieszkaja w jednym pokoju a 4 dzieci zdazyli machnac i to w jakich odstepach. Zastanawiam sie po co wgl wspomina o doroslym synu 19 lat. Jak dom juz stanie to bedzie zbiorka na samochod dla 19 letniego syna aby nie musial pieszo chodzic bo ma ataki potliwosci skory( ͡° ͜ʖ ͡°) o ile na jakas rehabilitacje, operacje czy lekarstwa rozumiem zbiorki tak zbiorek na