Aktywne Wpisy
_flae +38
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
Tyrande +10
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
A i jeszcze jedno. Mówiąc kłoda o mojej żonie wcale jej nie obrażam. To po prostu jej panieńskie nazwisko.
#badoo #tinder #przegryw
teraz jest jedno wielkie gowno
Komentarz usunięty przez autora
@rakuu123: ja p------e jak to przeczytałem to dostałem ciarek zażenowania na plecach
kapujecie? chodzi mu o lizanie ci*y!!!! haha se*sik!!!!
jak widzę takie teksty to wyobrażam sobie, że pisze je albo zaawansowany troll, którego szanuję, albo gruby i spocony janusz, ktory w przerwie od siedzenia na forum rybackim wykop.pl ogląda kabarety i pije piwko z puszki
Budzę się dzisiaj rano i patrzę sms od Kłody o trzeciej w nocy. Jakby jeszcze ktoś nie wiedział jesteśmy w separacji bo wybrałem wykop i mefedronik. Ona w piątym miesiącu więc tymbardziej zero pożytku z niej, kłoda jeszcze bardziej po za tym chyba tylko do drugiego miesięca można dymać.
Komentarz usunięty przez autora
@rakuu123: Smiechlem bardziej niz powinienem