Wpis z mikrobloga

Błąd 403 forbidden jest tylko jak łączycie się przez wifi, wydaje mi się, że zrobili to aby nie logować się tym panelem na kompach https://hive.frontend.fleetbird.eu/customer no a że apka korzysta właśnie z tego to na wifi wam nie pójdzie. A co do tych punktów to przed aferą miałem jakoś 200 za polecenia i tamte kody co rozdawali legitne, po aferze miałem 900 razem a odjęli wszystkie xD Napisałem do supportu, może oddadzą.
#hive
  • 6
@SuchyArbuz: osobiście myślałem że tak rozdają kody bo i tak miesiąc ważności więc #!$%@? nikt az tylu kodów nie użyje a reklama zajebista bo ważność kodów się skończy, hulajnogi wreszcie będą używane, na mieście ludzie wszędzie będą widzieć innych na hulajnogach z logiem HIVE (nowi klienci będą już normalnie płacić), do tego myślałem że może chcą gdzieś na giełdę wchodzić i pokazac ilu to maja użytkowników...
@Lapidarny: no ja tak samo, z początku jednak trochę dziwne, ale jakieś mirki pisały że kody na miesiąc i nikt tego nie zdąży wykorzystać, a sama aplikacja pobiera kody o najdłuższym terminie ważności, więc jak ktoś miał 1000pkt to i tak zabierało mu te stare kody, więc po miesiącu miałby prawie zero.
@p4wl: u mnie na ios pomagało odpalanie na 5 sek trybu samolotowego