Wpis z mikrobloga

• 22
@cobra840 i to jest właśnie myślenie dzięki któremu Szczudlarz zarabia. Z tego co uzbiera nikt oprócz niego grosza nie zobaczy. A potem oburzenie że glista coraz bardziej roszczeniowa, że ciuchy z paczek nie takie, że kababa i pizze mu zamów. Uciąć donejty przy samej ziemi i tyle. Ale do kogo ta mowa. Dopóki ludzie nie zrozumieją że jechanie go, wyzwanie od najgorszych nie robi już na nim absolutnie żadnego wrażenia ("o, głupoty gadajo"), dopóty nie będziecie oglądać dymów na lajtach. Będziecie za to patrzeć na r-------ą na kanapie łamagę, która tylko kontroluje licznik ile kasy wpłynęło, żeby mogła w końcu wyłączyć streama w p---u.

#kononowicz #suchodolski #szkolna17 #patostreamy
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@bubukuku jak już jesteś taki ciekawski, to Szkolną oglądam od ok. 3 lat. Zaczęłam pod koniec 2016, algorytm jutuby po oglądaniu tajgera bonzo naprowadził mnie na materiały z uniwersum. Wykop i różne tagi czytam od dawna, ale - jak bystrze zauważyłeś po oględzinach mojego profilu ( ͡º ͜ʖ͡º) - konto założyłam 4 miesięce temu. Udzielam sję głównie na tagach związanych ze szkolną, nie tylko, ale głównie.
  • Odpowiedz
@Alzena zgadzam się Tobą. Nie ważne są motywy, plotki, portale itd. Ważne jest to, że nitroszczur siedzi sobie na kanapie a pospulstwo go utrzymuje. W myślach na pewno ma ze swoich widzów ubaw, bo przecież tylko on ma z tego realną korzyść. Gadanie o zazdrości też mnie wkurza. W życiu nikt normalny by się ze szczurem nie zamienił. Jak dla mnie to 2zl powinno być za możliwość nawalania pałą po tym
  • Odpowiedz
@Alzena: Co ty nie powiesz? Przecież sugerowałem to samo od wczoraj. Wystarczyło mieć trochę więcej oleju w głowie, zamiast odpowiadać inwektywami i wyłapywać słówka nie mające żadnego znaczenia w dyskusji.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@bubukuku stary, ty się spinałeś od pierwszego postu jak plandeka na Lublinie wygłaszajac wiadome i oczywiste teorie psychologiczne jak prawdę objawioną. A ja do tego podeszłam inaczej - widziałeś jak przez jakiś czas na początku lajta, kiedy nie było donejtow, Major dostawał wewnętrznej k-----y? W nim aż wrzało.
Wyobrażasz sobie co by było gdyby taki stan rzeczy utrzymał się dłużej? I tutaj wjeżdża twoja oczywista jak słońce teoria o ludziach, którzy
  • Odpowiedz
@Alzena: Pisałem to w tym wątku chyba 2 razy już: To nie wysyłajcie mu i przestańcie go dalej promować. Ile razy mam to samo powtarzać?
Czy ty naprawdę sądzisz, że aż tak mnie to obchodzi kto od kogo dostaje dotacje i ile zarabiają te 3 półgłówki? Co mnie to gó*** interesuje. Nie po to tutaj siedzę i ich oglądam.
  • Odpowiedz