Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

gość jest sam sobie winien, nie wymienia się XMR na BTC, bo to po prostu loteria ¯\_(ツ)_/¯
#bitcoin #monero #kryptowaluty
Wiesz, nikt nie kupuje Monero dla gry w kasynie. Wyprał pewnie pieniądze na wskrzeszenie Hitlera, a tutaj ktoś Bitcoina prał na wskrzeszenie Stalina i się wymienili
Aż mi się przypomniał wspaniały historyczny serial animowany, dzięki któremu tak doskonale mówię po niemiecku.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie według Bisq to raczej atak w nich wymierzony, a nie "prał pieniądze"
@taksanski_widelec: Stało się tak dlatego, że chciał wymienić na inne krypto lub fiat. Jakby używał jak Pan Bóg przykazał to by problemu nie było :D
No i zawsze zostaje oczywiście na różne rzeczy wyczyszczenie.
Niestety, tam gdzie jest fiat, jest i korupcja. Na szczęście mamy monero, które dostaje po
@taksanski_widelec: wystarczy zmixować, albo puścić przez LN i po problemie.
Co w tym dziwnego że typek nadział się na lewe btc na bisq?powinien być świadomy że tam może na takie trafić.
Dlatego krypto które nie służy do niczego innego niż anonimowości nie ma dużej przyszłości, za łatwo zablokować jako całość. Na razie to jeszcze olewają, ale wystarczy że jakiś isis zacznie używać monero albo zcash to nagle będzie ban na całym
@cyberpunkbtc: miksowanie to wiara, że ktoś nie przeanalizuje blockchaina (co w większości sytuacji się tak dzieje), jednak narzędzia do analizy cały czas się rozwijają, co będą potrafiły robić w przyszłości, czas pokaże, Bitcoin powinien być fungibility na poziomie swojego podstawowego protokołu, wtedy nie byłoby problemu i nie trzeba by było bawić się w jakieś narzędzia, które tylko wszystko komplikują
@cyberpunkbtc
No po LN nie znikają. Zostają na koncie huba z którym otworzyłeś kanał. Co cię to obchodzi?
A limity płatności gotówką wszędzie? W Polsce 15k zł dla przedsiębiorców, we Włoszech €1000 dla
źródło: comment_eSvwP8hdk2cP2b0ImzNtptMQJL0hOOVx.jpg
Pobierz