Aktywne Wpisy

PAST +420
Wystawiłem na OLX telewizor za darmo. Stary trup marki LG, jedno HDMI, analogowa głowica, zniszczony pilot. Odbiór osobisty, albo dowóz w granicach miasta za 30 złotych/flaszkę/cokolwiek. W ogłoszeniu wyraźnie napisane, że nie odpisuję na SMS i na wiadomości OLX. Tylko telefon.
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon
W ciągu godziny odebrałem 9 telefonów, pierwszy po 2 minutach od wstawienia ogłoszenia:
Telefon pierwszy: Czy pan wyśle?
Telefon

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
lossiemkos89 +63
Na ryneczku matrymonialnym stabilnie jak w deweloperce( ͡° ͜ʖ ͡°) #p0lka #tinder #randkujzwykopem #logikarozowychpaskow #nieruchomosci

źródło: Screenshot_2024-08-23-20-07-58-57_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6
Pobierz
#architektura #gruparatowaniapoziomu #urbanistyka #ciekawostki
źródło: comment_LFwgFEvOpNk7MYi2ncMSsbjvbiyVk24o.jpg
Pobierzbo najlepsze to tradycyjne prawackie chaty z gówna i patyków jak za dziada pradziada xD
źródło: comment_qRnIJRgabwOGqG2vf9EQIblut6Uvuhm5.jpg
Pobierzźródło: comment_NlZjPQXnJ1xPy1kpwsPtrp6ilHcd07rb.jpg
Pobierzźródło: comment_u3Pv166ifT4F3MpQQp3hggECoN3GYGAj.jpg
Pobierz@PanFizyk: Przeciez architektura ekspresjonistyczna to jeden z glownych nurtow modernizmu kolego a wlasnie dekonstruktywizm bazuje na tej samej idei
Bo chyba nie rozumiem przesłania obrazka, chyba, że to ten sławny ból dupy, że jakim prawem ludzie chcą tworzyć coś innego niż to co stoi już wokół (patrz: kładka w Gdańsku czy centrum handlowe Forum, gdzie ludzie srali pod siebie ze złości, że zbyt
@PanFizyk: #!$%@?, ekspresjonizm w architekturze to termin zarezerwowany dla dwudziestolecia międzywojennego w Niemczech, a ściślej działalności architektów ze środowiska deutscher werkbundu, która była chyba głównym impulsem do powstania modernizmu.
@FLAC: Kiedyś te chatki z błota były prawackie a drewno było lewackie
@IHateMyself: XDDDDD #!$%@? jakoś wyobrazilem sobie tą sytuację i się zadlawilem pizzą XD