Aktywne Wpisy
Kodzirasek +95
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
Atypical +6
Mirki jak widzicie osobę, która zarabia 4k netto, kupuje za wszystkie oszczędności plus zadłużenie kredytem jakąś hondę Civic TypeR z 2007 roku za 50k, a potem ładuje w nią kolejne 30k też w kredyt czyli felgi, pełne zabezpieczenie antykorozyjne, remont silnika i inne tego typu duperele i naciska mnie żebym zrobił tak samo, tylko poszedł w coś za +100k japońskiego bo przecież mam odłożone. Teraz jeżdżę ha tfu starą audi tt (o
Znajoma wrzuciła na Facebooka zdjęcie USG płodu. Jej matka to alkoholiczna, ojciec alkoholik, trójka rodzeństwa to alkoholicy. Oczywiście sama jest alkoholiczką, X razy pisała do mnie czy mam do pożyczenia pieniądze na piwo czy papierosy, mimo, że gadałyśmy z trzy razy na przystanku. Ojciec dziecka jest alkoholikiem, oczywiście o ok. 10 lat starszy. Patuska pije w ciąży, więc dziecko już jest zagrożone niedostosowaniem, w 100% będzie FAS.
Ale przynajmniej będzie 500+ XD
#p0lka #patologiazewsi #patologiazmiasta
Najpierw pozwalacie aby tacy ludzie mieli z wami kontakt a później się dziwicie że do was piszą xdddd