Aktywne Wpisy

MG78 +195
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #programista30k
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie
Kumpel, lead java developer został zwolniony ze swojego korpo w którym pracował przeszło dwie dekady. Zaczynał tam od interna, przez juniora, mida, seniora aż po leada. Początkowo pracował na UoP aż z czasem z chęci większych zarobków kosztem l4/wakacji, przeszedł na b2b (Do spółki-córki korpo, taka prawna furtka, żeby przejść z uop na b2b w tej samej firmie

#warszawa #olx #januszebiznesu #heheszki
źródło: comment_EFZrpAI5Dn0L1tJj4SSL5KxsRrcnIFrA.jpg
Pobierz@tmk_w: idealne, żeby się w--------ć z koparkami krypcioszków, jeszcze na plus można wyjść ;)
@PozorVlak: ze wszystkim czyt. tyle wynosi czynsz z zaliczkami na media, które nie powinny się wiele różnić od końcowego zużycia, więc spokojnie ;)
@MajkelEm: ta, 3 dni i koparkę masz rozkradzioną
źródło: comment_ltBl2IyYrosSdYVaKrKrXJRS8F9jDQqb.jpg
Pobierz@PozorVlak: No to ja chyba w nienormalnym akademiku mieszkam, bo jeszcze nawet nie słyszałem, żeby coś komuś zginęło
@GrindujTopy: Nie wiem jak to wygląda zazwyczaj, ale u mnie w regulaminie nie widzę niczego, pod co można by podciągnąć używanie koparki, choć pewnie przy zużyciu z 3 koparek też pewnie byłby przypał