Wpis z mikrobloga

Przez tą #!$%@? pogodę czuje że mnie choroba bierze drapanie w gardle katar ból głowy itd nie bardzo widzi mi się iść na L4 więc tak o łyknąłem 2 gripeksy wypiłem herbatę z dodatkiem 100ml śliwowicy 80% (tak wiem mieszanie z gripeksem to głupota ) i jeszcze robię sobie ultra ostry rosołek żeby pochliapc przed snem myślicie że to coś pomoże i mnie rano nie #!$%@?? #medycyna #choroby #kiciochpyta
  • 14
@Nicescroll myślę że przeżyje to kombo tym bardziej że ogólnodostępne leki nie są w stanie mnie zaskoczyć jako dziecko gdy potrącił mnie tir przez 2 miesiące dostawałem morfinę mało co już mnie klepie xD
@ELESDI666 ja #!$%@? mieszankę paracetamol z takim #!$%@?ństwem 80% to chyba pod samobójstwo podchodzi. Ja właśnie powoli się podnoszę po grypie, pierwsza od 10 lat #!$%@? pogoda jednego dnia 25 jutro 10 idź pan #!$%@?. Co do choroby, nic ci nie pomoże leczona 7 dni nie leczona tydzień.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ELESDI666: #!$%@? sobie chlebek z cebula, czosnkiem i miodem. Mi pomaga, zazwyczaj jestem nówka funkiel nie śmigany po takim zabiegu, oczywiście przed spaniem to spożyć no i wiadomix jeśli nie przeszkadza Ci, że Ci potem #!$%@? z papy czosnkiem ( ͡º ͜ʖ͡º)