Wpis z mikrobloga

Od kiedy mBank wprowadził opłatę przy wpłacaniu przez ich wpłatomat w ich placówce? Dziś wpłaciłem i widzę ze 1,30 zł pobrano mi z konta jako „prowizje od wpłaty”. Kiedy była jakaś zmiana w regulaminie? Mam konto od dobrych 6-7 lat i pierwszy raz taka akcja, a zawsze wpłacanam w tym samym wpłatomacie...
#mbank #kiciochpyta #finanse #bankowosc #oszukujo
  • 15
Pewnie zazwyczaj wyplacasles 100 zł albo więcej, wtedy wypłata jest za darmo. Wypłata poniżej 100zl jest właśnie z taką prowizja, a zmienili to chyba dobre kilka lat temu
@sylwke3100: Nic dziś nie wypłacałem, nigdy nie wypłacam prawie z konta, bo za wszystko płace karta. A jak wypłacałem w ich bankomatach to i tak było za 0. Nie wiem już sam dziwne to jest
@IcanFlaj: To nie jest żaden problem, tak jak pisali poprzednicy masz prowizje za wypłatę poniżej 100 zł. Tez miałam darmowe bankomaty za 5 zł na miesiąc ale tej opłaty nie da się ominąć. To nie prowizja za wypłatę w bankomacie tylko za wypłatę poniżej 100 zł... ja już zamknęłam tam konto, po 16 latach bo za bardzo lecieli w ch...
@MichaelT128: Weź już się nie pogrążaj. Miałeś kiedyś konto w banku ? Taka prowizja jest księgowana z opóźnieniem. Taguj swoje posty przegryw ok ?

P.s. W zacytowanym przez Ciebie fragmencie jest napisane, ze prawie nigdy nie wypłacał, to znaczy tylko jedno ze kiedyś jednak wypłacał. Ja jestem 100% pewna ze chodzi właśnie o tą opłatę. Potwierdza mu to na infolinii, a Ty już wystarczająco się zaorales ¯_(ツ)_/¯