Wpis z mikrobloga

• 588
Mam sporo znajomych. Dla potrzeby rachunku uznajmy również bliską rodzinę za znajomych. Rachuje rachuje i wyjdzie tego hmmm tak powiedzmy z 30 osob z którymi naprawdę utrzymuje kontakt. Do tego dorzucam mojego różowego która ma taką samą sytuacje po swojej stronie. Przejdźmy do rzeczy.

(°°

JAK? JAK? PYTAM SIE!!! Jak to możliwe ze nie znam jednej osoby glosujacej za PiSem????? I uwaga pomimo ze mieszkam w Warszawie to pochodze z bastionu PiSu!

Kto nie głosował na PiS niech plusuje. Chcę przekonać siebie że to babcie i dziadki od o.Rydzyka nam komune do kraju przywrócili - tęsknota wiadomo ()

A ja tymczasem wracam do #programowanie z większą niz zwykle determinacją co by uniezaleznić się od sytuacji w lesie

#wybory nie(#bekazpisu) #zalesie #polityka
fotszyrzk - Mam sporo znajomych. Dla potrzeby rachunku uznajmy również bliską rodzinę...

źródło: comment_SpplxHCnH5URIUgAtg4e2ohlPmFRwzwQ.jpg

Pobierz
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fotszyrzk: komunę jak już, przywrócili ludzie którzy nie poszli na wybory. W malych wsiach i miasteczkach staruszki staly od 7 rano w kolejce do urn. Jedną 90latke wnosili na rękach byle tylko mogła zagłosować. Co robili w tym czasie ludzie w kwiecie wieku?

• Odpowiedz
@fotszyrzk wiesz, są wskaźniki ekonomiczne określające relacje inwestycji do konsumpcji. Skoro zarzucasz rozdawnictwo, to podaj za tym jakieś argumenty, a nie tak szarżuj bez podstaw misiu. Sprawdź skutki wprowadzenia takich programów socjalnych. Wiesz, bądź obiektywny i racjonalny, jeśli na to cię stać.

PS. Tak, nazywam cię lewakiem, bo zonglujesz sloganami jak urban w latach 80', ale rzeczywistości nie uda ci się zakląć (Urbanowi też się nie udało)
  • Odpowiedz
@fotszyrzk: 90% moich znajomych z fb głosowało na wiosnę, pozostali na konfederację. Zastanawiam się, co w moim życiu poszło nie tak.

A, wiesz, czemu PiS wygrał? Prości ludzie mieli dość okazywanej im na każdym kroku pogardy.
  • Odpowiedz
@fotszyrzk Sporo osób głosujących na PiS też nie przyznaje się do głosowania na PiS. W sondażach na ogół wyniki PiSu są niższe niż w późniejszych wyborach. Mogło być tak, że połowa Twoich znajomych zagłosowała na PiS, ale Ci np. o tym nie powiedzieli, bo wiedzą, że PiS wyśmiewasz.
  • Odpowiedz