Wpis z mikrobloga

26/100 #100bajekchallenge

W.I.T.C.H.

Opis
Pięć zwykłych nastolatek zostaje wybranych na Strażniczki Kondrakaru. Zostają one obdarzone magicznymi mocami i mają za zadanie chronić pokój we wszechświecie. Will, przewodzącej grupie, zostaje powierzone Serce Kondrakaru – magiczny amulet skupiający ich moce, a reszcie przypisana jest władza nad danymi żywiołami: Hay Lin – powietrze, Irma – woda, Taranee – ogień, Cornelia – ziemia. Walcząc o pokój wszechświata dziewczyny muszą jednocześnie zmagać się ze swym ziemskim życiem: szkołą, rodziną, chłopakami, co prowadzi do wielu zabawnych sytuacji, ale czasami też do tragicznych nieporozumień. Walka z potworami i rozwiązywanie problemów Kondrakaru przeplata im się z pierwszymi miłościami, problemami z rodzicami i zmaganiami w szkole.

#bajki #jetix #kiedystobylo #gimbynieznajo
Ketra - 26/100 #100bajekchallenge 

W.I.T.C.H.

Opis
Pięć zwykłych nastolatek zo...

źródło: comment_fflTaRorz6F5uIDAx6PsTgIQW4LG9FuU.jpg

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 38
@Ketra kochałam całym sercem, nigdy nie widziałam bajki, za to miałam w p----------u komiksów ʕʔ
Nie pamiętałam w kim się bujałam najbardziej, czy w Matt'cie czy w Calebie w może chłopaku Hay Lin, ale on się późno pojawił ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Jak to możliwe że tyle lat minęło i ja dalej pamiętam ich imiona, a nie pamiętam co robiłem wczoraj
  • Odpowiedz
@Miriamele och, tu miałam i mam do dziś! problem, bo chciałam władać ogniem ale byłam wypisz wymaluj Irmą, nawet żółwia nazwałam Lilit (:

A ty? (ʘʘ)
Chciałam ostatnio bajkę nadrobić ale nie dałam rady XD
  • Odpowiedz