Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Dwóch obrzydliwych kłamców - pasożytów, żyjących za nasze pieniążki, wciskających nam codziennie potężną dawkę propagandy. #bekazpisu #polityka #tvpis #wybory
http://www.tvp.pl/publicystyka/polityka/wiadomosci/galerie/wiadomosci-od-kuchni/6663778/wiadomosci-to-efekt-pracy-licznej-ekipy-produkcyjnej-fot-tvp/6663794
Gdyby tvp nie było opłacane z budżetu, to bym się nie czepiał. Niech gadają co chcą, nawet o królu sanyanie czy jak mu tam.
Tak samo w interesie Polski nie jest promowanie intelektualnych miernot.
Zresztą sformułowanie media narodowe, sugeruje mi że jesteś związany jakoś z pisem czy też jesteś ich sympatykiem. Nikt poza nimi tego idiotycznego określenia nie używa (gdyż media publiczne mogą być