Aktywne Wpisy
klewerewel +13
#zwiazki #rozowepaski #redpill #blackpill #programowanie #it #tinder #praca
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.
Mam takie spostrzeżenie, że wszyscy przegrywi i konfederaci dziwnym trafem pracują w IT. Na tinderze, po krótkim zapoznaniu się okazuje się, że więcej jak połowa chłopów ma zainteresowania związane z IT. Tragedia....
Mężczyzna, który siedzi przed komputerem jest najbardziej nieatrakcyjnym kandydatem dla kobiety. Siedzenie przed komputerkiem kojarzy mi się z ciepłą wygodną pracą. Nie wyobrażam sobie żeby chłop całymi dniami przesiadywał kilkając na komputerze.

Moryc_Jajko +101
U mnie już jest!!! Pora dowiedzieć się co siedzi w głowach tych naszych polskich #rozowepaski
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
#szarpankizzyciem #logikarozowychpaskow
źródło: 1000016931
Pobierz

Ale coś się odwala przy scrollowaniu. Jak przejadę niżej to elementy ostatnio wczytane uzupełniają puste miejsca na górze, przykład:
Mam coś takiego
XX
XX
XX
AAAA
AAAA
AAAA
I powiedzmy że to mi się na raz mieści na ekranie. I potem jest rząd BBCD i przejadę po nim do góry to w pierwszym rzędzie który znikł dopleni ostatnimi elementami do pełnego rzędu czyli będzie
XXCD
Wie ktoś o co moze tu chodzić?
#android #androidstudio #naukaprogramowania
źródło: comment_z8mFGEg5XCr7DToJJWLv7WnggWkcZqfK.jpg
PobierzJeżeli weźmie linie mającą 4 elementy, a będzie miał ją uzupełnić dwoma elementami, to nadpisze tylko te 2 elementy, a reszta zostanie tak jak była.
Sposoby na rozwiązanie problemu?
1.)Różne viewtype w zależności od ilości elementów: https://stackoverflow.com/questions/26245139/how-to-create-recyclerview-with-multiple-view-type (Wersja poprawna)
Albo
2.) Czyszczenie widoczności elementów, który