Wpis z mikrobloga

Jest jakaś stronka gdzie sprawdzę kod cusa tak żeby sprawdzić czy np dana gra z UK czy DE ma polskie napisy czy dubbing ? #ps4 pytam bo fajne są promki na eBay po 1-2 euro licytacje
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kakaladze ja np gdy wpisuje na stronie np Batman to nie widzę nr cusa. Widzę audio/napisy że są pl tzn że w każdej wersji są pl napisy? Czy to uk czy de? Czy muszę szukać w google po tym numerze cusa? Wiem że z GTA tak działalo. Aktualnie szukam informacji na temat wqtch dogs 1&2 czytałem że gry od ubisofta mają polskie napisy na PS4 i faktycznie na storze jest wpisany
  • Odpowiedz
  • 0
@Kakaladze spróbuję. Czyli co wyszukuje np infamous second son. I gdzie zmieniam na region Niemcy? Żeby mi pisało jakie są wersje?
Podejrzewam że tylko napisy bo dubbing jest na allegro w pl wersji choć unxhartted mam z UK i jest to i to pytam Bo mam okazję kupić za Piątaka hehe
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Andrewski: Ja sobie googluje region psstore hasłem: np "PS Store UK"/"Ps Store Germany". W konkretnym już sklepie szukam interesującej mnie gry, wchodzę na jej stronę i patrzę na link.

Np wygooglowalem region niemiecki, wszedłem na stronę i znalazłem Infamous:
https://store.playstation.com/de-de/product/EP9000-CUSA00004_00-SECONDSONSHIP000

Z linku wynika że jest to wersja CUSA 00004 i ma i napisy i dubbing polski.
  • Odpowiedz