Aktywne Wpisy
SGTIHALIT +1279
1/x
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
Oskar Szafranowicz realizując strategie partii PiS zaszczuł ofiarę pedofila razem z innymi propagandzistami.
#codziennyszafran
buchowo +111
#motoryzacja #polskiedrogi
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Ostatnio jeżdżąc autem po Europie i wracając do Polski nasunęły mi się pewne wnioski:
- autostrady w Polsce w praktyce są drogami bez limitów prędkości, nie jeżdżę jakoś bardzo często, ale nigdy nie widziałem na nich drogówki, aut z wideorejestratorami, fotoradarów czy odcinkowych pomiarów prędkości (na całej A1 nic takiego nie ma)
- Polacy jeżdżą gorzej od Włochów a wydawało mi się to trudne do przeskoczenia
- w Austrii i
Jakie rady chcielibyście usłyszeć gdybyście byli w moim wieku ?
#niebieskiepaski #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
@OsaOskarPL: Nie warto dla kobiet rezygnować z czegokolwiek. Potem i tak mają to w dupie.
Po ogólniaku wyjedź za granicę, przynajmniej na wakacje.
Zabierz dziadka do neurologa w 2005.
Komentarz usunięty przez autora
Nie bój się. Lepiej żałować, że się coś zrobiło, niż żałować, że nie miało się odwagi spróbować.
Nie marnuj czasu na stagnację.
Zagaduj do dziewczyn, nic nie stracisz, a szanse na poznanie prawdziwej miłości, czy chociaż zabawy, wzrosną.
Próbuj wielu rzeczy, sportów, potraw.
Bądź pozytywny, będziesz czuł się lepiej, miał