Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +142
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.5% (222)
- Nie 51.0% (371)
- Nie mam zdania 18.4% (134)
@Thorkill maj friend napisałeś :
#: Na razie to on na tej działce stracił. Kupił za 700 tys. potem sprzedał fragment tej swojej działki kumplowi za 190k a pięć lat pózniej odkupił za 1,9 mln zł. Czyli na ten moment na tej konkretnej inwestycji jest stratny na 2,4 mln zł.
No ale to ekonomia, to może być dla ciebie xanthia za trudne do zrozumienia. "
Czy to ta słynna ekonomia polegająca na rzekomym kupowaniu nieruchomości na tzw słupy?
https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Afera-tasmowa.-Morawiecki-mial-rozmawiac-o-kredytach-na-slupa
czy może zawaluowana forma wdzięczności pralnia, czy inny diabeł bo chyba nie chcesz mi wmówic że doświadczony bankier tak choooyowo dysponuje swoim majątkiem.
#polska #polityka #bekazpisu #4konserwy #neuropa
#!$%@?, po co ty ich bronisz xD
Oni są nie do wybronienia.
@niezdiagnozowany: nie żartuj to ekonomia, #60szeklizawpis na drodze nie leży ;)
Gdzybys chcial dac komus lapowke
Powiedzmy milion siedemset tysiecy
Co bys zrobil?
Gdybys mial dostac lapowke, milion siedemset, nie poczekalbys kilka lat?
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Bo za to ma placone
@Nieprzyjazny_Ziemniak: bo mu płacą #60groszyzawpis, tak panie @Thorkill?
@bombastick: no ale biorąc pod uwagę cenę rynkową w momencie zakupu (4kk) to nadal, po zapłacie 1.7kk łapówki jest na spory plus ( ͡° ͜