Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
Komentarz usunięty przez autora
Konserwatyści używają też tradycyjnej definicji małżeństwa czyli związku mającego potencjał reprodukcyjny. W przeciwnym wypadku małżeństwo nie dochodzi do skutku nawet w przypadku pary heteroseksualnej chyba że para się z tym wspólnie pogodziłą. Dlatego to że ktoś tak to nazywa też w zasadzie jest obojętne
Jak na screenie dwa razy bardziej na lewo (najbliższa partia: na górze kukiz, na dole wiosna biedronia, którego swoją drogą bym na pewno nie poprał) i raz jak przycisnąłem (anty)imigracje że ważna to same centrum i najbliżej konfederacja
Rodzina jest wartością konserwatywną sama przez siebie. Małżeństwa osób tej samej płci podobnie jak adopcja przez nich dzieci wzmacnia więzi społeczne, wzmacnia bycie w stałych związkach.
W jaki sposób to, ze ja sobie wezmę ślub z moim niebieskim i adoptujemy 3 małych kongijczyków wyprze rodzinę z matką i ojcem. Liczba takich małżeństw w
@ArpeggiaVibration:
Ale ma Pan dowód, w szczególności w postaci tych setek pokrzywdzonych ludzi, którzy teraz dochodzą pełnoletniości w Holandii, czy to chłopski rozum ?