Aktywne Wpisy
wykop +3
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
BasTajpan +524
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Pewnie ma tu konto xD
Przysiadl się żeby powiedzieć że jestem śliczna, podziękowałam. Potem zaczął komplementowac mój b---t i spytał czy może dotknąć i że "kalece" (miał rękę w ortezie) nie odmowie. Nie wiem dokąd ten świat zmierza xD to było tak żenujące że brak słów.
#spermochlip #przegryw anty #podrywajzwykopem
A pisanie o zdjęciu to heheszki że muszę go odnaleźć. Ale widzę że pan nowy into internety.
Granica zenady została przekroczona. Jeżeli dla ciebie pytanie się obcej kobiety, która zainteresowana nie jest, czy pozwoli dotknąć swoich
Napisalem wyraznie ze gosciu mial slaba nawijke. Nie wiem jaka logika polaczylas info o tym ze nie przekroczyl prawa z tym, ze dla mnie to ok, ale widac taka logika rozowych.
O zdjeciu, to brzmialo nie jak “heheszki” ale chec zrobienia tego naprawde.
Jakos dlugo zajelo Ci przejscie do tego tekstu o wyladowaniu na stodku autobusu - kilka przystankow - nakies 10-15 minut? Do tego czasu swietnie sie
Gdybys odrazu jemu powiedziala w sposob chlodny i obojetny, to - jesli tylko jest zdrowy na umysle - odrazu by odposcil.
Po atencjonizmie przedstawionym na wykopie wnioskuje, ze odpowiadalas mu z hihami, glupawo sie usmiechajac i poprawiajac wlosy. Najzabawniejsze jest to, ze czesci tych odruchow pewnie nawet nie odnotowalas.
Czy bylabys uprzejma wyjasnic to ostatnie zdanie i jego kontekst:
Jesli tak wlasnie komunikowalas sie z owym chlopakiem, to naprawde mu sie nie dziwie, ze myslal ze trafil na taka co da obcemu.
I bardzo dobrze k---a robi. Wszystko co tutaj sobą reprezentujesz podlega siłą rzeczy ocenie
Jak widać jesteś osobą podobnego pokroju jak kolega z autobusu jeżeli Uważasz sytuację za normalną i w dobrym tonie a ja to ta zła atencjuszka która śmieje się z kolesia aby dostać atencje. XDDD
Jeżeli cie dalej meczyl to coz, upierdliwy gość. Moglas się przesiąść gdzie indziej albo powiedzieć mu by s--------ł