Wpis z mikrobloga

Dzisiaj rano wracając z imprezy pierwszy raz trafiłam na #spermiarzalert

Pewnie ma tu konto xD

Przysiadl się żeby powiedzieć że jestem śliczna, podziękowałam. Potem zaczął komplementowac mój b---t i spytał czy może dotknąć i że "kalece" (miał rękę w ortezie) nie odmowie. Nie wiem dokąd ten świat zmierza xD to było tak żenujące że brak słów.

#spermochlip #przegryw anty #podrywajzwykopem
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mecowaty gdy rzucił komplementem grzecznie podziękowałam, i powiedziałam że to miłe ale jestem zajęta. Następnie grzecznie a zarazem asertywnie odmawiałam, kiedy nie pomogło powiedzialam że niech mnie dotknie chociaż palcem to wyląduje na środku autobusu.

A pisanie o zdjęciu to heheszki że muszę go odnaleźć. Ale widzę że pan nowy into internety.

Granica zenady została przekroczona. Jeżeli dla ciebie pytanie się obcej kobiety, która zainteresowana nie jest, czy pozwoli dotknąć swoich
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: omg.
Napisalem wyraznie ze gosciu mial slaba nawijke. Nie wiem jaka logika polaczylas info o tym ze nie przekroczyl prawa z tym, ze dla mnie to ok, ale widac taka logika rozowych.

O zdjeciu, to brzmialo nie jak “heheszki” ale chec zrobienia tego naprawde.

Jakos dlugo zajelo Ci przejscie do tego tekstu o wyladowaniu na stodku autobusu - kilka przystankow - nakies 10-15 minut? Do tego czasu swietnie sie
  • Odpowiedz
  • 0
@Mecowaty kilka przystankow czyli około 5-7 minut. Nie zwodzilam gościa w żaden sposób, chyba że informacja że jestem zajęta i nic nie zdziala nie jest wystarczająca. Ale jak widać ty wiesz lepiej jak wyglądała ta rozmowa i co jeszcze proponował w ciągu tej podróży i o czym rozmawialiśmy.
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: w dalszym ciagu uwazam ze zle to rozegralas a teraz zaczelas watek tutaj dla dodatkowej atencji.
Gdybys odrazu jemu powiedziala w sposob chlodny i obojetny, to - jesli tylko jest zdrowy na umysle - odrazu by odposcil.
Po atencjonizmie przedstawionym na wykopie wnioskuje, ze odpowiadalas mu z hihami, glupawo sie usmiechajac i poprawiajac wlosy. Najzabawniejsze jest to, ze czesci tych odruchow pewnie nawet nie odnotowalas.
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: rozumiem, ze starasz sie cos przekazac, moze jest to nawet proba elokwentnego obrazenia, ale w tak wysoce zawoalowanej formnie, iz nie dociera do mnie jako odbiorcy.

Czy bylabys uprzejma wyjasnic to ostatnie zdanie i jego kontekst:

w internecie mozemy udawac kazdego

Jesli tak wlasnie komunikowalas sie z owym chlopakiem, to naprawde mu sie nie dziwie, ze myslal ze trafil na taka co da obcemu.
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: > oceniasz mnie przez pryzmat tego co piszę na stronie ze smiesznymi obrazkami. No ale okej, dorabiaj dalej jakieś ideologie ...
I bardzo dobrze k---a robi. Wszystko co tutaj sobą reprezentujesz podlega siłą rzeczy ocenie
  • Odpowiedz
  • 0
@Thachi powtarzam mówiłam nie a koleś nadal mnie męczył.

Jak widać jesteś osobą podobnego pokroju jak kolega z autobusu jeżeli Uważasz sytuację za normalną i w dobrym tonie a ja to ta zła atencjuszka która śmieje się z kolesia aby dostać atencje. XDDD
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: o, juz mnie nawet zaszufladkowalas, zajebiście. I to ty mowisz o jakimś poziomie i normalnosci?
Jeżeli cie dalej meczyl to coz, upierdliwy gość. Moglas się przesiąść gdzie indziej albo powiedzieć mu by s--------ł
  • Odpowiedz