Wpis z mikrobloga

@ShadyTalezz To przepraszam, moglem za szybko ocenic. No nie wiem jak slysze cos takiego a w alternatywie masz skola i jego napad na bankiet to nie wiem jak te wszystkie belmondziaki mogly sie wybic z tym c--------m. Podobno o gustach sie nie dyskutuje. Dluzej slucham rapu niz srednia wieku fanow tego typa wiec to tez moze zmieniac punkt widzenia.
  • Odpowiedz
@5684379: normalnie Belmondziak mógł się wybić bo ma dystans i do siebie i do tworzonej przez siebie muzyki, nie wiem co ma tutaj wiek do rzeczy jak Sokoła o którym wspominasz też jeszcze z 10-15 lat temu same gimbusy słuchały ale fajnie jakbyś mógł się wypowiedzieć bez rzucania obelgami i powiedzieć czemu to jest takie złe bo na razie to wyglądasz jak jakiś podstarzały seba u którego nieumiejętność zrozumienia nowych
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz 10-15 lat temu sluchaly sokola same gimbusy bo wyrastali razem z powstaniem rapu, wlasnie te 15 lat temu bylem tym gimbusem. Moze nie rozumiem nowych trendow, nie umiem sie do nich przekonac tu masz racje, nawijka nijaka, teksty o niczym. Pusta ta kultura sie robi, troche jak popowe kawalki, pusluchaj, zapomnij. Dawaj nastepna plyte. Dlatego slucham dinozaurow i pro8l3mu.
  • Odpowiedz