Aktywne Wpisy
#nieruchomosci Zbigniew Jagiełło, prezes PKO BP w latach 2009-2021 postuluje skup interwencyjny 20k mieszkań. Wołam @mickpl i @Kiedysbedeczerwonka i idę po popcorn https://www.wnp.pl/budownictwo/plan-ratowania-budowlanki-panstwo-powinno-zamowic-u-deweloperow-20-tysiecy-mieszkan,674453.html
mrsopelek +224
Byłem w Szklarskiej Porębie, gór nie zobaczyłem, ale pociąg widziałem.
#sopelek #fotografia #kolej #pociagi #pociagiboners #pkp #pkpintercity
#sopelek #fotografia #kolej #pociagi #pociagiboners #pkp #pkpintercity
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
1. Jaki program gospodarczy ma konfederacja?
2. Jaki ma plan na uzdrowienie służby zdrowia?
3. Jaki ma plan na poprawę kondycji edukacji i oświaty?
4. Co zamierza zrobić ze służbami mundurowymi?
5. Czy szczepienia będą dalej obowiązkowe?
6. Co z mniejszościami narodowymi i seksualnymi?
7. Gdyby wygrała to kto byłby premierem?
8. Jaki pomysł na politykę zagraniczną?
8.a Jak miałyby się układać relacje z Rosją?
8.b Jak miałyby się układać relacje z USA?
8.c Jak miałyby się układać relacje z UE?
Proszę no offence, po prostu ciężko znaleźć te informacje w internecie, dlatego pytam.
#konfederacja #polityka #bekazlewactwa #bekazprawakow #4konserwy #neuropa
zaznaczam że pisze serio na podstawie tego co piszą ich zwolennicy
1. #!$%@? podatki co odbije się na negatywnym wzroście gospodarki
2. sprywatyzować XD albo nie ma
3. sprywatyzować, albo nie ma
4. zapewne #!$%@? bo do tej pory nie bardzo wiadomo o co im konkretnie chodzi bo ciągle się coś tam plują o powszechnej broni dla polakow
5. oczywiście że nie, przecież już o tym mówili że na nic
@BrokenMagicalTibia: Czyli nie będzie brała subwencji jak Kukiz'15 xD
@Egribikaver: Rzeczowe argumenty zaczynają się od tego, że się wie, o czym mówi. Sprawdzenie tej informacji zajęłoby ci 10-15 sekund.
wszyscy co was nie lubią to POPIS
ojojojojojojoj
@Egribikaver:
Konfederacja na razie pracuje nad wspólnymi postulatami, bo z uwagi na to, że jest to koalicja różnych środowisk, są różne zdania.
@Volki: Dziękuję. xD
Aha.
I argumentuje to tak jak Ty - że jedno nic nie ma do drugiego. No skisłem.
Z tego co wiem to każda inna partia ma już od dawna swój program dot. Polski, mówisz że Konfederacja na razie startuje tylko do EU, a ja się pytam to w
To jest twoja logika?
To, że PiS nie może wprowadzić 500+ w Europarlamencie, to jest fakt, natomiast może głosować za różnymi dyrektywami z Komisji Europejskiej.
Konfederacja nie ma programu wyborczego dot. spraw
@Volki: To można powiedzieć o każdej liście wyborczej u nas, w końcu skupia w sobie wielu ludzi o różnych poglądach przykładem może być Jarosław Gowin - tak różny w
Natomiast każdy może zagłosować na kandydata, który reprezentuje konkretne ugrupowanie, które ma jakieś postulaty lub program wyborczy.
Czekam na odpowiedzi. :)
Reszta ma chyba jedynie ogólne postulaty, bo częściowo uznają programy innych ugrupowań - np. Braun odwołuje się do KORWiNA.
@Volki: To poczytaj ten bełkot. Bo ja czytałem. Bardzo blisko im do partii socjalistycznych jak np. Razem.
Konfederacja to projekt przede wszystkim na wspólne listy, więc jeśli na jesienne wybory nie uzgadnią programu, to w Sejmie będą tworzyć już odrębne koła.
@Volki: I nie przekroczą 4,76% ;)
"Kondominium rosyjsko-niemieckie pod blablabla"
"Polskie interesy najważniejsze i trzeba ich bronić" - tak mówi każda partia
"Korwin KRUL" xD
"Antyszczepionkowcy, chemtrails..."
"Ukraińcy won!"
"Żydzi won!"
"Europa upada."
Rzeczowo ci odpisałem, że w tych wyborach jedynym postulatem jest sprzeciw wobec obecnej UE. Albo inaczej - dążenie do EWG lub czegoś podobnego.
Nawet RN nie mówi o Poleksicie jako natychmiastowym wyjściu, a karcie przetargowej, bo nie można wywierać nacisk, jeśli druga strona wie, że blefujesz.
Jakby to miało wyglądać, robimy referendum, a jak wyjdzie że większość Polaków za opuszczeniem - a nie, my tylko tak żartowaliśmy xD
Z tymi szczepionkami i chemtrails to fakt, niestety, żadnego trollowania z mojej strony tutaj nie ma. Wygugluj sobie ;)
UK chciało ostatecznie wyjść, ale mają problem jakiego Polska nie ma - północna Irlandia oraz Szkocja.
A to ciekawe, bo odpisujesz jak dzieciak.
@Volki: Odpowiedz na moje pytania to pogadamy :), bo na razie rzucasz jedynie argumentami ad persona.
@Volki: ( ͡º ͜ʖ͡º)