Aktywne Wpisy

Mirki pomóżcie mi rozsądzić czy laska chce mnie zrobić w bambuko. Otóż od około 3 miesięcy spotykam się intensywnie z #rozowypasek lvl 27 z #tinder. WIdujemy się prawie co 2 dni i każdy weekend i często w tygodniu śpi u mnie, bo mam większe mieszkanie, mieszkam o wiele bliżej jej pracy niż ona. Wczoraj wieczorem wpadła na netflix & dociskanie jej głowy do mojego brzucha, po całej

Iskaryota +24
Smartfony zabiły fotografię, to fakt.
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
Przez cały pobyt na wakacjach spotkałem może 3 osoby z czymś innym niż telefon do robienia zdjęć.
Rozumiem, że dla 95% ludzi taki snapshocik wystarczy, by pochwalić się rodzince na whatsappie co teraz jedzą albo co robią.
Gdzie się jednak podziali fotograficzni amatorzy? Ludzie, którzy chcą uchwycić coś więcej niż jedną wielką interpretację algorytmów odszumiających i kontrastujących? Pobawić się ustawieniami, ogniskową, spróbować zrobić coś inaczej, w tym
źródło: photo-output
Pobierz

#gwint
@jombsik jestem nowy. Jakieś rady? :)
potem pozostałe. Beletrysta pewnie pijany przy piątku ale ucieszy się, że kolejnego świeżaka odsyłam do jego stronki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie craftuj liderów za skrawki - odblokuj ich w księdze nagród. W księdze omijaj węzły z pyłem, celuj w te ze złotem, skrawkami, beczkami i zwojami.
Staraj się unikać craftowania kart z Wojny Krwi (kosztują cztery razy więcej
Bonusy po osiągnięciu prestiżu tutaj.
Za to masz 5 legendarnych kart lub 20 epików a na początek lepiej mieć więcej kart niż nie mieć ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
I serio to jest dla ludzi którzy po becie zaspali możliwość robienia
I wszystkie karty - czyli jak miałeś w kolekcji 3 powtórki jakiejś legendy to dostawałeś zwrot za wszystkie 3.
Logując się
@jombsik
@soltysek
Jak zdobyć Haralda Chromego, jest to podobno kartka podstawowej talii, lecz ja jej nie mam, jak ja zdobyć albo może w jakimś trybie jest odblokowana, bo mam Quest na granie nią.