Wpis z mikrobloga

@kj5: dji to ma p-------a ma punkcie selfie ficzerów ( ͡° ͜ʖ ͡°) czekam na low light testy. Stabilizacja źle nie wygląda, ale czy jest lepsza od GP7 i tego sony to nie jestem pewien
  • Odpowiedz
@kj5: podoba mi się fakt, że nie widać aż tak bardzo rybiego oka. Wygląda całkiem obiecująco, stabilizacja i cinelike mnie przekonują, cena całkiem interesująca, niemniej jednak poczekam na pierwsze aktualizacje oprogramowania i dokładniejsze testy.
  • Odpowiedz
@feelbeats: pytanie czy brak rybiego ojo to kwestia ustawienia, czy zawsze poprawia. Czasami to efekt porzadany. Maja takie doswiadczenie w malych kamerach z dronow i w ogole tego nie wykorzystali, zrobili odpowiednik gopro 7 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@fortySeven: czasem pożądany, ja jednak patrzę tutaj na zastosowanie jej do drobnego wideo z każdego dnia, tu wolałbym mieć płasko. Jako action cam sam bym pewnie z rybiego oka korzystał ;)
@kj5: z tym HDRem trochę zrozumiałe, bo ciężko byłoby jej raczej przerobić 4K z HDRem i prostowaniem za jednym zamachem. Ciekawe jak z podatnością materiału na jakąś grubszą obróbkę, jak dobrej jakości będą pliki.
  • Odpowiedz