Wpis z mikrobloga

#korposwiat #zalesie #pracbaza
#!$%@? jak ja nienawidzę gościa, który siedzi dwa biurka obok. Piękne słońce na dworze a ten #!$%@? przyłazi po mnie do roboty i zapala wszystkie światła. Tym oto pięknym sposobem cały rok #!$%@? pod tą #!$%@?ą jarzeniówką i aż mam ochotę komuś #!$%@?ć z tego powodu. (_ )
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smk666: i know that feeling... u mnie Helga ciągle zamyka okna i stęka jakby jej powietrza brakowało... gdyby tylko był na to jakiś sposób np. OTWARCIE OKNA! ehh.. jeszcze tylko 5 godzin :(
  • Odpowiedz
@analnydestruktor2:
Ale ja tylko nie chcę jarzeniówki, gdy biuro jest oświetlone słońcem przez okno, czym zawiniłem żebyś tak pisał? () Całe życie kopany po dupie albo ignorowany, chcę się wyżalić z problemu to jeszcze mi dokopujecie.
  • Odpowiedz
@analnydestruktor2:
Pomieszczenie jest równomiernie oświetlone. Poza tym nawet jeżeli, to po co komu światło skoro monitor świeci własnym? Nie pracujemy na żadnych dokumentach - wszystko na kompie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 38
@smk666: całe życie kopany po dupie bo nawet nie potrafisz na żywo wydukać swoich racji xD po za tym są normy oświetlenia dla pracy przy komputerze u założę się, że światło dzienne ich nie spełnia
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@BajerOp: Jak mówię o co mi chodzi to zawsze odpowiedzią jest albo szydera albo zignorowanie i tak #!$%@? całe życie wiec już nic nie mówię i pisze se taga #zalesie żeby upuścić pary. Czemu ludzie to w większości takie #!$%@? #!$%@? to ja nie ogarniam.
  • Odpowiedz
@smk666: nie wiem jak zajebiscie macie oszklone biuro ale mnie meczy jak nie mam sztucznego oswietlenia dodatkowo, pozatym co do oswietlenia i pracy na kompie sa pewne normy do spelnienia i uwierz ze jezeli takie jest zalecenie bhp to kazdy bedzie mial w powazaniu twoje zale
  • Odpowiedz
@smk666: miałem kiedyś podobnie z klimatyzacją. Na ołpenspejsie siedzieliśmy, faceci mieli nakaz przychodzenia w długich spodniach niedresowych, laski nie miały żadnego nakazu. W lato 35 stopni, pot leje się po jajach a te dziewczyny nam klimatyzację wyłączają. Nie moga się #!$%@? lepiej ubrać w jakiś golf czy coś tylko wyłączają klimę "bo się przeziębiają". #!$%@? z nami, możemy siedzieć w przepoconych ciuchach i się #!$%@?ć na brak komfortu ale ona
  • Odpowiedz
@smk666: serio nie potrafisz postawić na swoim? Całe życie będziesz zagryzał zęby? Jak będziesz taką cipą to w wieku 45 lat będziesz miał nerwicę i siwy łeb. Walcz o swoje bo wiesz kto jest najważniejszą osoba w twoim życiu? Ty kolego. Bądź egoistą bo wszyscy dookoła są, jak widać w twojej opowieści. Typ ma #!$%@?, przychodzi i zapala światło bo ma na to ochotę. Zrób w końcu raz coś po
  • Odpowiedz