Aktywne Wpisy

mug3n +3
I ktoś mi powie, że to ma sens. Że nad Bałtyk warto jechać. Lemoniada za 50 zł. Za około 400~500 zł mam obiad na wypasie w Chorwacji albo we Włoszech dla 4 osobowej rodziny. Za 200-300 zwykły a za podobne ceny jak w Polsce można się wyżywić we własnej kuchni w wynajętym apartamencie. Gdzie Rzym a gdzie Krym? #polskiemorze #baltyk #jprdl #podroze #urlop
źródło: 514123953_24753392570928995_8272662642818794933_n
Pobierz
Podoba mi sie jak knur podjezdza pod bramę, trąbi i czeka az niewolnica przyjdzie otworzyc brame XDDD
A ja glupi naped na pilota montowalem…
#raportzpanstwasrodka
A ja glupi naped na pilota montowalem…
#raportzpanstwasrodka

Atomówki na Cartoon Network.
Opis
Atomówki żyją w fikcyjnym mieście Townsville w USA (nie mylić z Townsville w Australii). Zostały stworzone przez profesora Atomusa, który próbował stworzyć idealne dziewczynki z "cukru, słodkości (w oryginalnej wersji językowej z przypraw) i różnych śliczności", ale – popchnięty przez laboratoryjną małpkę Jojo – rozbił naczynie ze "Związkiem X", który dostał się do przygotowywanej przezeń mieszaniny. W wyniku eksperymentu narodziły się Atomówki. Posiadają wiele nadnaturalnych zdolności – potężną siłę, superszybkość, umiejętność latania, strzelania laserem z oczu, fale dźwiękowe, miotanie piorunami, klonowanie i zmniejszanie się oraz wiele innych (każda z nich ma też umiejętność, której nie posiadają dwie pozostałe siostry). Potrafią też tworzyć grupowe super ataki np. "czarny kwiat rozpaczy".
#bajki #cartoonnetwork #kiedystobylo #gimbynieznajo
źródło: comment_eW54TvPRxSe68feLaWYDxTdi9YCnoDKY.jpg
Pobierz