Aktywne Wpisy
wykop +32
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie: LINK
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Google w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
Reepo +1020
O, już wiem czemu wprowadzono listę słów zakazanych przez reklamodawców XD @mickpl spodoba ci się XD
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Otóż lista słów jest zasysana stąd: https://a.spolecznosci.net/core/6e512ac68bd38321c2381b069fa14a43/main.js (czytaj - wykop nią nie zarządza, reklamodawcy se wrzucają słowa jakie chcą, dzisiaj ma taką formę, a jutro może mieć inną. Zaczniesz obrażać jedną firmę co daje hajs, to pewnie nagle ta nazwa będzie usuwana z całego serwisu) jak wejdziesz w spolecznosci.net przenosi cię na stronę tri-table. Sprawdzamy
Dzisiejsza gra:
Rayman
Data wydania: wrzesień 1995
Platformy: PC, PS1, GBA, PS3, PSP, PSV, Andoird, iOS
Gatunek: zręcznościowa
Opis: rozgrywka w Raymana to było coś, pamiętam jak u kolegi grałem w to namiętnie na PS1 później wyszło na PC to mój tato kupił mi oryginalną wersję tejże gry, spędziłem godziny przechodząc kolejne etapy( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tyle jak ktoś ma jakieś pomysły/uwagi to zapraszam do komentowania( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS wiem że moje opisy są do d--y ale no, ja mam wywołać w was nostalgie i podać swoje odczucia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oceny graczy PC:
Metacritic: 8,5
Gry-online: 8,7
#retrogaming #staregry #gry
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Krx_S @EsoGetsReal @BaNaNv13 @Dominias @Mandarlin @scoobydoopl @wielkilen @Gandezz @Gregin77 @omi_kron @RaknieborakzDojczow @wieczorx @Pepek160 @jamnig @ponik_kolny @Puccini @poprostumort @krullol @mocneAnaboliczne @CWhitePL @Renessa @martinlubpl @wlochatyjoe @Vinet @rekoj @mam_tu_niezly_ubaw_ @dreszczykemocji @dajpandolara @wojtal567
Do dziś często wracam, gra się cudnie zestarzała i według mnie do dzisiaj bardzo ładnie wygląda, na pamięć pamiętam większość poziomów :D.
@Kakaladze: Tam jedyny poziom trudności wynika z tego jak ta gra jest niesamowicie nie fair w wielu miejscach xD Skoki wiary czy inne wrzucanie elementów po za ekran, o których nie miałes prawa wiedzieć są tutaj na porządku dziennym.
Choć fakt faktem do dziś potrafi mi krwi napsuć poziom co się na jajkach skacze...
O ten dokładnie: https://youtu.be/42GHIgVHLzI?t=820
Kompletnie nie umiem wyczuć tych ryb co
Grałem kedyś za dzieciaka ale potem stało się coś z płytą. Potem miałem "Rayman uczy angielskiego" które było tym samym z innymi planszami i wykastrowanym z bossów. A później nie chciało mi się wracać wiedząc jak bardzo gra polega na pamiętaniu poziomów a nie trudnych elementach zręcznościowych xD