Wpis z mikrobloga

To ile "bon motów" abp Głód zawarł w 30 sekundach rozmowy to jest mistrzostwo świata.
- na pytanie czy oglądał film: miał lepsze rzeczy do roboty niż oglądanie filmu Sekielskiego.
- na pytanie czy wiedział o księdzu Cybuli i jaka powinna być prawidłowa reakcja: idziemy się pomodlić, proszę nie zakłócać obrządku.
- na pytanie kiedy skończy się ukrywanie przypadków pedofilii w Kościele: proszę mnie nie prowokować.

#rakcontent #p-------a #kosciol #sekielski #tylkoniemownikomu #dzbanywiary #patologiazewsi
adam2a - To ile "bon motów" abp Głód zawarł w 30 sekundach rozmowy to jest mistrzostw...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

To ta sama tępa dzida, która ostatnio była bohaterką bównoburzy nt. karty LGBT na wypoku? TVN ma jedną taką ograniczoną reporterkę, którą puszcza na wszystkie "lewackie" reportaże? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
znasz takie hasło? Czemuś biedny - boś głupi. Czemuś głupi - boś biedny...

Chyba nie znasz znaczenia słów, których używasz.

A może zwyczajnie nie godzę się na przeinaczanie znaczenia słów? Ludzie zwykle nie są bogaci dzięki mądrości, ani biedni przez głupotę. Sukcesem finansowym rządzi tak wiele czynników niezależnych od głupoty, że myślącemu człowiekowi ciężko zgodzić się z tego typu powiedzonkami.

I poważnie swoją wypowiedź podparłeś cytatem człowieka otaczającego się pedofilami? Stojącego na czele tej firmy,
  • Odpowiedz
@Nieszkodnik: No niby taki mądry, a kryje p-------w... wiesz, różne ścierwa są też w polityce, ręka rękę myje, nie dziwne że odniósł taki "sukces", może i Ty zostaniesz gwałcicielem i pokumasz się z innymi wpływowymi zboczeńcami?

uzyskał doktorat w zakresie wschodniego prawa kanonicznego

xD

z tego co piszesz wygląda na to że to tylko kolejny pusty człowiek obwieszony złotem
  • Odpowiedz
@Nieszkodnik: nie no po co mam płacić za korki skoro z Tobą mam darmowe lekcje? ((oo))

podtrzymuję zdanie, głupi, ponieważ życie mamy tylko jedno, możemy je przeżyć jako mendy, albo jako dobrzy ludzie. Głupio jest zmarnować jedyne dane nam życie na bycie mendą.

No może on ewentualnie łudzi się że pójdzie do Nieba i dopiero tam będzie dobrym człowiekiem.

Bo przecież jest wierzący, to przecież musi
  • Odpowiedz