Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +730
Wykopki, dzisiaj w wulkanizacji Auto-Kółko w Warszawie spotkałem się chyba ze szczytem Chamstwa, buty i i naciągania na kasę wobec klientów. Az to tutaj opisze swoja historie, niech Internet pamięta i uwazajcie w wulkanizacjach.
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
Firma Auto-Kółko, wulkanizacja opony warszawa wolska (AUTO-KÓŁKO S.C, NIP 5272173119) posiada AGRESYWNYCH pracowników i próbuje naciągac na kasę. Poniżej cala historia jak komuś chce się czytać opinie o Auto-Kółko i jest z Warszawy i zastanawia sie nad wymiana opon
krzaczor93 +121
"By gospodarkę uzdrowić, wybieraj produkt krajowy" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Jest straszne, że wystarczy aby jakiś Mark z US&A wyjął wtyczkę, a większość ludzi zostaje w zasadzie pozbawiona zdolności komunikacji przez Internet (co przy okazji obnaża też ich uzależnienie od tego medium).
#facebook #internet #socialmedia
Sylwetka koleżanki:
- moja równieśniczka, ma 26 lat,
- pracuje w zagranicznej korporacji, w której docelowo może się rozwijać,
- zarabia przyzwoite pieniądze, z których utrzymuje się sama,
- robi dodatkowo podyplomówkę,
- ma prawo jazdy, niedawno kupiła używany samochód,
- ma zainteresowania, dobrze mi się z nią przebywa, jest partnerem do dyskusji,
- moim zdaniem niebrzydka (szczupła, zadbana, schludna, dobrze się ubiera itd)
- KULTURALNA (obyta, z ogładą, przejawia normalne zachowania)
Sylwetka chłopaka:
- ma 33 lata,
- okłamał ją co do miejsca zamieszkania (nie mieszka w tym samym mieście, lecz poza nim),
- praca na magazynie (porównywalne zarobki, ale zdobywane typowo kosztem zdrowia),
- ma prawo jazdy, ale nigdy nie miał samochodu (do domu po spotkaniu dwa razy odwiozła go ona),
- studiuje zaocznie inżynierkę na gównouczelni,
- moim zdaniem znacznie mniej atrakcyjny od koleżanki typowo wizualnie,
- przejawiał niekiedy dziwne zachowania, sygnalizujące o braku ogłady i kultury osobistej,
- zainteresowania: GRY,
- partner do dyskusji: czasami miał lepsze momenty, ale czasami totalne dno,
I teraz uwaga, o co poszło. Koleżanka po prostu wprost mu powiedziała, że nie widzi sensu w dalszym podtrzymywaniu znajomości, bo zbyt dużo ich dzieli.
Jego reakcja: opryskliwość, ataki, foch z przytupem, urażona duma.
Dlaczego to wszystko piszę.
Bo wydaje mi się, że Pan M tutaj jest. XD
#heheszki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #oswiadczenie #przemyslenia
@Millhaven: I to jest clue. Zamiast marnować czas zachowując się na początku jak człowiek, który nie ma postawy PATRZ, JESTEM KIMŚ! ROZUMIESZ, KIMŚ! A TY NIE! to niby dała szansę, a potem nagle jej wszystko nie pasuje.
Z jakiej perspektywy? Wymagań niewspółmiernych do oferty? I właśnie, płytkiego, materialistycznego podejścia?
@Millhaven: Jakiś konkret masz jak wyglądał temat o którym myślisz? Bo zachowań #p0lka jest sporo różnych. Wymagania, zdradzanie i usprawiedliwianie się zawsze winą faceta etc Tutaj ni widzę, by facet wymagał tylko jest kim jest. Nie trzeba było się z nim spotykać, jak od początku coś nie halo.
@Millhaven: W przypadku #p0lka jak i Twojej koleżanki są dwie sfery je łączące: wymagania i bardzo płytkie podejście do mężczyzn.
Pracuję w korpo, jestem kimś! Lepiej wyglądam, jestem kimś!
Jeszcze raz, po co się spotykać jak z góry się patrzy na kogoś?
@Millhaven: No i lepiej wygląda, zapomniałaś dodać. Niech koleżanka zacznie robić przesiew i napisze: proszę nie pisać do mnie, jeśli zarabiacie mniej niż (tu kwota). Nie piszcie, jeśli nie macie samochodu. Tylko prestiżowe zawody: lekarz (byle nie chirurg bo fizyczny), prawnik itd. Tylko mieszkanie własnościowe.
I dalej lista