Aktywne Wpisy
Tyrande +73
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Bylem dzis u znajomych, laski wynajmuja razem mieszkanie i po prostu kazda ma swoj pokoj. Jakie bylo moje zdziwienie gdy sie okazalo ze nie uzywają.... lodówki. Miały odłączoną od prądu, argumentując że i tak nie potrafią gotować. Jedna leci na słoikach i paczkach od mamy i babci. Druga je na mieście lub w pracy (kantyna). Obydwie 32yo+. Mózg r-------y
Pomózcie. Mam betabankomackie myśli. Spotykałem się kiedyś z pewną dziewczyną. Było fajnie, jeszcze do zadnej czegoś takiego nie poczułem. Ale nie wyszło po jakimś czasie, poznała innego, jej ideał, zaszła w wieku 16 lat a teraz wychowuje sama dziecko. Kiedyś mnie dodała do znajomych na fb, zlajkowała profilowe, ale olałem to. Teraz mam beta-cuck-bankomackie myśli i boje się, ze jak się znowu odezwie to ulegnę. Dobrze zarabiam 3,5-4k/msc, jezdze bmw 5, duzo robiłem pod nią... Czuję jakieś połączenie, ze to TA.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: no to raczej średnia. jesli wynajmujesz mieszkanie to niewiele Ci zostanie z tej dobrej wypłaty.
@Pilaf: xD, tak jak pisałem: tyle to można wyciągnąć za prostą robotę "przy maszynie". To już wiecznie pijani budowlańcy sporo więcej wyciągają na miesiąc. Z drugiej strony to nie jest zła kasa, a Łódź to jest zły przykład - to duże miasto a większość Polaków żyje na wsiach lub w małych/średnich miastach. Tam zarobki OPa
Imo bierz się za nią. Najwyżej nie wyjdzie, a tak będziesz żałować resztę życia.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}