Aktywne Wpisy
gascoigne +36
Siema!
Anioł 40x60cm, olej na płótnie.
Taki tam obraz na zamówienie.
Urobiłem się przy nim trochę więcej niż myślałem to chociaż go wrzucę w internety!
Obserwuj albo rzuć na czarno -> #gascoignemaluje
#obrazy #malarstwo #rysujzwykopem #malujzwykopem #tworczoscwlasna
Anioł 40x60cm, olej na płótnie.
Taki tam obraz na zamówienie.
Urobiłem się przy nim trochę więcej niż myślałem to chociaż go wrzucę w internety!
Obserwuj albo rzuć na czarno -> #gascoignemaluje
#obrazy #malarstwo #rysujzwykopem #malujzwykopem #tworczoscwlasna
njdnsjdnjs +5
czy ja kiedyś #!$%@? zasnę
cały dzień mi się oczy zamykały
#!$%@?
cały dzień mi się oczy zamykały
#!$%@?
Na oddziale nie wiele jest aktywności.
Dzień zaczyna się od gimnastyki na korytarzu, następnie jest śniadanie, poranne leki, a później już tylko ten mityczny czas wolny przerwany obiadem, popoludniowymi lekami, kolacją i lekami na wieczór.
Wypełnić go można w ograniczony sposób, jeśli masz to szczęście że wylądowałeś tutaj przygotowany to czytasz książki, albo oglądasz coś na laptopie. Jeśli zebrali Cię z miasta to pozostają Ci: tenis stołowy, fajki, oglądanie teledysków i wiadomości na TV lub sen.
Nie ważne ile zarabiasz, nic tutaj po pieniądzach jeśli nie możesz wyjść do sklepu, który z resztą jest drogi
i ma ograniczony asortyment.
Sytuację mogą uratować bliscy którzy coś przywiozą, lub "wolne wyjścia" które możesz odbywać samodzielnie w wyznaczonych godzinach nie opuszczając terenu szpitala.
Czuję po sobie że nowe leki zaczynają działać
bo budzę się tylko z lekkim dyskomfortem który szybko mija, do obiadu jest całkiem nieźle.
Ostatnio przyzwyczaiłem się do braku jakichkolwiek emocji, teraz po południu włącza się przygnębienie i poczucie pustki, mam momenty kiedy tracę wiarę że wytrzymam do końca...
CDN
#programistawpsychiatryku
#depresja #narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #psychiatria #szpitalpsychiatryczny