dziewczyna z tindera, z która piszę od 2 dni zaprasza mnie na tańce (jazz czy tam jakiś swingowy), ale będą ona, jej przyjaciel z dziewczyną i znajoma. K---a nie wiem czy iść, chciałem z nią wyjść tylko na p--o to wyskoczyła z jakimś tańcem #kiciochpyta #tinder #badoo #pytanie #pomocy #randkujzwykopem #rozowepaski
@dx_po_dt: powiedz jej, że czujesz się niezręcznie w tej sytuacji, ponieważ chciałeś poznać ją, a nie jej przyjaciela i resztę klubu, bo to ona Ci się podoba...
@dx_po_dt: lipa, nie pójdziesz wyjdziesz na buca czy innego introwertyka, pójdziesz może być chujnia jak sie ekipa zajmie sobą, a Ty będziesz plonsał do jazzowych trąbek sam ze sobą xD
@Selva: @nerana112: @tukanprise: dobra piszę, że możemy iść jak skończy tańce albo zamiast tańców. Nie będę się w to bagno pchał i poznawał 4 losowych ludzi, a potem chodził jak debil. J--------e
@dx_po_dt: napisz, że bardzo chcesz ją poznać, ale wolisz pójść do kawiarni, napisz, że może przełożycie spotkanie, na inny dzień, bo gdybyś chciał poznać laskę na baletach to poszedłbyś sam
@dx_po_dt: kiedys sie umowilem z jedna na juwenalia, ale tez mowilem, ze bedzie para znajomych, ona ze okej okej. Poszlismy na koncertw, nagle sie w------a i poszla =/
@LaaN: no nie dziwie się, takiej osobie w takich spotkaniach trzeba tak naprawdę poświęcać więcej czasu, żeby szybciej się zaklimatyzowała w nowym towarzystwie
#kiciochpyta #tinder #badoo #pytanie #pomocy #randkujzwykopem #rozowepaski
@Selva
@nerana112
No dziewczyna nie daje za wygraną