dziewczyna z tindera, z która piszę od 2 dni zaprasza mnie na tańce (jazz czy tam jakiś swingowy), ale będą ona, jej przyjaciel z dziewczyną i znajoma. K---a nie wiem czy iść, chciałem z nią wyjść tylko na p--o to wyskoczyła z jakimś tańcem #kiciochpyta #tinder #badoo #pytanie #pomocy #randkujzwykopem #rozowepaski
@tukanprise: @LaaN: @Selva: @nerana112: powiem wam, że wyszło super. Dziewczyna mega fajna, spotkanie trwało jakieś 3h. Wstępnie jesteśmy umówieni na przyszłotygodniowe tańce, ale mam zamiar ją gdzieś wyciągnąć jeszcze na weekend.
@Selva: xD, odpisała wczoraj tak po 23, chwilę popisaliśmy, bo byłem lekko w-------y, że cały dzień czekałem, a ona dopiero wtedy odpisała. Do tego zmęczenie po zajęciach i tylko kilka minut popisaliśmy. Dzisiaj w sumie odpisała też tak po 2h, bo się szykowała, bo ma imprezę dzisiaj. Pisałem, że ładna pogoda, nie pada to w sumie bym się przeszedł po parku, na spacer, bo i tak nie mam planów, ale
@Selva: nawijała jak katarynka przez całe spotkanie, z pewnością trochę więcej niż ja, ale k---a nie siedziałem jak wryty i też coś mówiłem, ale jej to nikt nie przegada, serio. Więc nie wiem ostatecznie o co chodzi
@Selva: no będę próbował, może jednak w niedziele da się porwać na kawę. Może serio nie ma czasu i udaje niedostępną XD. Zobaczymy, będę informował jak sytuacja się zmieni
@dx_po_dt: nic z tego wam raczej nie wyjedzie. Jakby chciała sie spotkać to nie wymyślała by takich szajzow a nawet jak nie wymysla to i tak skończysz jako znajomy. Mozesz wrócić za 2 tygodnie do tego postu i powiedziec: kuźwa miał racje. Trzymaj się miras
#kiciochpyta #tinder #badoo #pytanie #pomocy #randkujzwykopem #rozowepaski