Aktywne Wpisy

Mirki. Jaki byście chcieli limit prędkości na autostradzie i ekspresówkach?
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
A także wasza propozycja prędkości, w innych miejscach: Teren niezabudowany, Teren zabudowany, Strefa zamieszkania itd.
Piszcie w komentarzach?
Moje
źródło: autostradazdjecie
Pobierztwoja propozycja
- 80 km/h lub mniej 3.8% (30)
- 100 km/h 1.1% (9)
- 120 km/h 10.3% (81)
- 130 km/h 5.6% (44)
- 140 km/h 28.2% (222)
- 150 km/h 10.9% (86)
- 160 km/h 15.5% (122)
- 180 km/h 5.3% (42)
- BEZ LIMITU SZYBKOŚCI 19.3% (152)

niedorzecznybubr +28

Witam wszystkich!
Poszukuję pomocy w wybraniu odpowiedniej uczelni, także moim zdaniem będzie lepszą opcją spytać o pomoc tu niż na Facebooku.
Przechodząc do sedna sprawy to mam na oku informatykę, grafikę albo zarządzanie w ostateczności.
Posiadam technika informatyka, zdałem te pseudo kwalifikacje e12,13,14, ogarniam photoshopa, premiera i illustratora, nie mam problemów z nauka, staram się poprawić swój angielski, rysuje, ale ze względu na słabo zdana maturę(gdzie teraz tego żałuje, ale nie tak mocno bo siedzę za granica i mam 11tys, ale jeszcze całe życie przede mną i wole je spędzić w kraju) szukam odpowiedniej uczelni, może być prywatna, gdzie naprawdę będę miał szanse się rozwinąć, załapać trochę fachowego doświadczenia, brać udział w projektach.
Miasta które mnie interesują to Gdańsk, Poznań oraz w ostateczności Białystok. Dostać się na uczelnie publiczna będzie bardzo ciężko(już rok temu próbowałem, to skończyłem na ekobiznesie)..
Jakie uczelnie moglibyście polecić?
Interesuje mnie posiadanie inżyniera po ukończonych studiach, chyba ze lepiej zrobic jeszcze rok przerwy, zarobić hajsu i poduczyć się do matury i wybrać jakaś uczelnie publiczna.
Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość za pisownię i ogólny chaos w zdaniach(jestem słaby z budowania czytelnych tekstów)!
Komentarz usunięty przez autora