Aktywne Wpisy
Bocianek2750 +24
Co jest atrakcyjnego w pracy w IT oprócz wypłaty seniora? Aktualnie według mnie nic:
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
- Brak stabilności
- Jak stracisz pracę, to nowej będziesz szukał bardzo długo
- Ogromna konkurencja
- Wysokie ryzyko automatyzacji
jackieboy +44
To co mnie zastanawia najbardziej w kwestii #budda - to to, ze ani ja ani żaden mój znajomy o nim nigdy nie słyszał.
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mamy 35-40lat, pochodzimy z #lata90, jesteśmy w internecie codziennie (cały zakres od wykopu/twittera po mlh i mameginekolog). Identycznie bylo jakis czas temu z Frizem i lodami ekipy.
Jak działają algorytmy, ze całe spektrum treści nie jest nam podrzucane. ( ͡° ͜ʖ ͡
Mówcie co chcecie, ale lata 90-te w motoryzacji premium to było to. Pamiętam jak za gówniaka przyjeżdżał do nas 'wujo' z Niemiec. Nową 7-mką. Te skóry, drewno. Dzisiaj to wszystko jakieś takie plastikowe :/ Nawet w tych najdroższych modelach to wszystko jakieś takie delikutaśne.
Komentarz usunięty przez autora
Tutaj ta sama deska:
https://hips.hearstapps.com/roa.h-cdn.co/assets/16/39/1024x682/gallery-1475075758-bmwalpinainterior.jpg?resize=5040:
@LosoweKontoLosowegoWykopowicza: Jechałem niedawno W140 S500 z 95, przebieg lekko ponad 500 tys, skóry tylko trochę wytarte, nic nie trzeszczało, spasowania bardzo dobre, przyjemność z jazdy ogromna, jestem ciekaw jak za 20-25 lat będzie postrzegany W222.
Poważnie brałem pod uwagę coś takiego, jak kupno np. idealnej sztuki z symbolicznym przebiegiem z rynku japońskiego. Ale po dłuższym zastanowieniu
@nadmuchane_jaja: szczególnie prestiżowe są te plastikowe pokrętła od wentylacji. Z resztą mówisz o latach 90-tych, a wklejasz zdjęcie BMW z przestarzałym projektem deski rozdzielczej rodem z lat 80-tych.
@kumpek20 co za zbieg okolicznosci, wlasnie odswiezam drewno w aucie.
@kumpek20 co za zbieg okolicznosci, wlasnie odswiezam drewno w aucie.