Wpis z mikrobloga

#motoryzacja #bmw

Mówcie co chcecie, ale lata 90-te w motoryzacji premium to było to. Pamiętam jak za gówniaka przyjeżdżał do nas 'wujo' z Niemiec. Nową 7-mką. Te skóry, drewno. Dzisiaj to wszystko jakieś takie plastikowe :/ Nawet w tych najdroższych modelach to wszystko jakieś takie delikutaśne.
nadmuchane_jaja - #motoryzacja #bmw

Mówcie co chcecie, ale lata 90-te w motoryzacj...

źródło: comment_aNl2ggGS6dWKiaLYT265FyyYeA7P1nZr.jpg

Pobierz
  • 90
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nadmuchane_jaja: a to sorry, źle zrozumiałem, było 15 20 lat temu kilka ładnych wnętrz, dzisiaj nie jest tak źle z tymi środkami, są takie auta co mają prawdziwe aluminium czy inny metal, mają prawdziwy carbon czy porządnej jakości skórę w środku, niestety takie auta są naprawdę drogie.
  • Odpowiedz
wszystko trzeszczalo, wycieralo, przyciski padaly jedne po drugich, wszystko spasowane bylo max przez rok-dwa a pozniej padalo

@LosoweKontoLosowegoWykopowicza: Jechałem niedawno W140 S500 z 95, przebieg lekko ponad 500 tys, skóry tylko trochę wytarte, nic nie trzeszczało, spasowania bardzo dobre, przyjemność z jazdy ogromna, jestem ciekaw jak za 20-25 lat będzie postrzegany W222.
  • Odpowiedz
@jamtojest: Możesz kupić, zapraszam na mobile.de, privatanbieter ustaw przebieg jakiejś BMW do 50 tys. km z lat 1990-2004 i kupuj. Barierą jest cena( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ponta: Oj nie, to nie jest to samo niestety. To są samochody z niewielkim przebiegiem, ale wciąż mają kilkanaście lat na karku. Kilkanaście lat działania czasu na każdą uszczelkę, każdą złączkę, każdą wtyczkę. Mogą wyglądać jak nowe, ale nie są nowe i zawsze coś się może z nimi dziać.

Poważnie brałem pod uwagę coś takiego, jak kupno np. idealnej sztuki z symbolicznym przebiegiem z rynku japońskiego. Ale po dłuższym zastanowieniu
  • Odpowiedz
Dzisiaj to wszystko jakieś takie plastikowe :/

@nadmuchane_jaja: szczególnie prestiżowe są te plastikowe pokrętła od wentylacji. Z resztą mówisz o latach 90-tych, a wklejasz zdjęcie BMW z przestarzałym projektem deski rozdzielczej rodem z lat 80-tych.
  • Odpowiedz