Wpis z mikrobloga

#bitcoin ktoś chce mikro zlecenie na 3 minuty pracy?

Machnąć "w paincie" sam pomysł na szkic loga.

Logo do "Vote Castle". VoteCastle to protokół e-głósowań i e-wyborów oparty o blockchain, NIE używający altcoina, za to timestampujący się w blockchain BTC.

#zlecenie za 3 piwa w BTC (15 zł) a chętniej przez #lightningnetwork - dam osobie które machnie szkic którego użyjemy. Prawa majątkowe przechodzą na mnie. Cena jest na rękę może być fvat jakby ktoś chciał tak ;)

Potem osobno więcej piw gdy ta osoba (lub inna) narysuje to na czysto w wektrorze (poproszę o format który załaduje się do Inkscape).

motywy:

* "V" jak vote, oraz jak symbol V-victory (demokracja i takie tam)
* castle - wiadomo zamek
* bezpieczne, lub szyfrowanie lub coś

To ja zacznę na zachętę:
votesmith - #bitcoin ktoś chce mikro zlecenie na 3 minuty pracy?

Machnąć "w painci...

źródło: comment_n2XIlN7Mayz5mNrTNwnRrp2IcN2TgwKR.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
@sorasill: mało 3 piwa za 3 minuty? chodzi o drafcik a nie o logo, logo to pewnie z 100-300 chyba że coś się zmieniło.

zresztą, to też zawsze zabawa w potestowanie LN/BTC
  • Odpowiedz
@votesmith: chłopie ja parę lat temu szukałem to kogoś by mi prosty baner ogarnął to mi sumami 150=200 złotych rzucali. Tak że zapomnij

@zbite_jaja: za 100-300 znajomi robili całe sensowne logo tzn pomysł, wektor porządnie narysowany, oraz kilka poprawek (z 5 wersji)

jak ma ktoś dla mnie zadanie na dosłownie 3 minuty za 15 złotych to zawsze mnie wołajcie chętnie zrobię (coś z IT itp) :)
  • Odpowiedz
@votesmith: z choinki żeście się #!$%@? urwali i za parę piw chcecie szkiceca potem jeszcze wektory? Ładnie was pogrzało

@jurekogorek666: nie, za parę piw chcę sam pomysł.

Przecież napisałem że potem sam rysunek wektor to płatne osobno. Wystarczy czytać ze zrozumieniem
  • Odpowiedz
@jurekogorek666: ok już kolega @Saeglopur robi, za 150..250 zł (zobaczymy którą wersje), mam nadzieję że nie jestem już Januszem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

p.s. myślę że idea mikrotasków tzn zadanie na 3-10 minut, gdzie liczy się sam pomysł, za kwotę małą (ale wychodzącą w sumie dużo w przeliczeniu na godzinę) to fajna sprawa i kiedyś się fajnie skompunuje z walutami (np dla Bitcoin to pewnie
  • Odpowiedz
@tomosano: dzięki za ofertę; Obecnie to logo już robi Seaglopur, natomiast fajnie wiedzieć iż są inne osoby też które robią za BTC, może się to przyda mi lub znajomym prędzej czy później. Macie jakąś swoją stronę lub przykłady?
  • Odpowiedz