Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
miałem 35% z matmy podstawowej, z 10% z rozszerzonej, dostałem sie na zaoczną infe którą skończyłem z wynikiem 4, szkoła publiczna (politechinka gdańska), a teraz dobijam do 6 lat doświadczenia w IT
hurr durr xD
#matura #bekazpodludzi
@mikolaj-slowik: rozwiń c-----e zaoczne, dyplom na zaocznych dostajesz identyczny jak na dziennych więc nie wiem skąd ta opinia.
@Omefa1995: to weź kredyt studencki, jest oprocentowany na jakieś 0.5%, spłacasz po 3 latach od zakonczenia studiów, jesli splacisz wczesniej to splacasz go bez zadnych odsetek.
@Zjakub7: trzeba troche przysiąść nad matmą, algorytmami i sieciami, reszta raczej prosta.
Uważaj z takimi opiniami na tym portalu ( ͡º ͜ʖ͡º) Są tu tacy co twierdzą, że IT wszędzie poza UJ, UW to g---o
@Gother: oczywiscie ze było, kto powiedział ze nie xD
Ale uwazam ze bylo rownie ciezko jak komus kto trzasnął mature na 100%, w liceum calek i pochodnych raczej sie nie uczysz.
@Need: xD studia w IT sa i tak kompletnie niepotrzebne, liczy sie skill i exp