Aktywne Wpisy
mial85 +5
A jak pisałem na tagu, że groty są beznadziejne to mnie eksperci z wypoku oczywiście zjechali a tu kolejny raz potwierdza się to co mówiłem
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
#wojna #rosja #ukraina #polska #wojskopolskie
Vosemite +375
Z okazji dnia kobiet, życzę Wam #rozowepaski, jeszcze lepszego zmysłu do wyczuwania konfiarzy
Poświęcacie czas na randki, na poznawanie kogoś, a na końcu okazuje się konfiarzem.. #!$%@? macie też.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #neuropa #polityka
Poświęcacie czas na randki, na poznawanie kogoś, a na końcu okazuje się konfiarzem.. #!$%@? macie też.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #neuropa #polityka
- Bądź ateistą wyklętym w komunizmie zaklętym.
- Walcz z mową nienawiści jednocześnie siej jej najwięcej XD
- Obrażaj katolików 24/7 bo to Twój jedyny sens w marnej i pustej egzystencji
- Te obrażanie i przerabianie obrazów nie daje skutków. Zmarnowane kilka lat życia.exe
- Więc zacznij wandalizowac kościoły
- Ludzie mają tego dość i przychodzą panowie policjanci
- ?????
- Brak profitu XD
Hurr durr wredne prawaki, państwo policyjne!!!! GDZIE MOJA WOLNOŚĆ DO NISZCZENIA CZEGO CHCE CZY TO NIE JEST WOLNOSC GUPIE PRAWAKI????
Co z tymi neuropkami jest nie tak? XD
#bekazlewactwa #4konserwy #katolicyzm #bekazateistow (tych niezrównoważonych psychicznie XD)
@xeerxees: za obklejanie scian jakims gownem powinna byc oczywiscie kara, odszkodowanie i zwrot kosztu czyszczenia, ale nie wjazd na chate o 6 rano, przejecie komputerow, telefonu. O postawionych zarzutach nawet nie chce mi sie dyskutowac bo to jest juz smieszne
@InspektorDupa: Podaj mi swój adres domowy to wpadnę i obkleje tylko papierowym plakatami twoja nore Zobaczymy czy będziesz taki szczęśliwy i mówił że to tylko plakat i to nie jest wandalizm