Wpis z mikrobloga

Wpis nie ma na celu obrażenia zdrowych psychicznie ateistów.

- Bądź ateistą wyklętym w komunizmie zaklętym.

- Walcz z mową nienawiści jednocześnie siej jej najwięcej XD

- Obrażaj katolików 24/7 bo to Twój jedyny sens w marnej i pustej egzystencji

- Te obrażanie i przerabianie obrazów nie daje skutków. Zmarnowane kilka lat życia.exe

- Więc zacznij wandalizowac kościoły

- Ludzie mają tego dość i przychodzą panowie policjanci

- ?????

- Brak profitu XD

Hurr durr wredne prawaki, państwo policyjne!!!! GDZIE MOJA WOLNOŚĆ DO NISZCZENIA CZEGO CHCE CZY TO NIE JEST WOLNOSC GUPIE PRAWAKI????

Co z tymi neuropkami jest nie tak? XD

#bekazlewactwa #4konserwy #katolicyzm #bekazateistow (tych niezrównoważonych psychicznie XD)
źródło: comment_aoOAbapPPvhWjV4sjy3Tjr1bIFYPXFrF.jpg
  • 59
Jak obkleję cały twój dom plakatami to będzie ok?

@xeerxees: za obklejanie scian jakims gownem powinna byc oczywiscie kara, odszkodowanie i zwrot kosztu czyszczenia, ale nie wjazd na chate o 6 rano, przejecie komputerow, telefonu. O postawionych zarzutach nawet nie chce mi sie dyskutowac bo to jest juz smieszne
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Helsantonio_Montes: a przepraszam bardzo gdzie jakieś badania, dane, statystyki, które potwierdzają, że jest ogromny problem z pedofilią wśród społeczności LGBT? Ja jakoś u siebie takich ciągot nie zauważyłam ale może mi się z wiekiem zmieni... Sqouty widziałam tylko w filmach, freelancig też mi niestety obcy. Beznadziejny ze mnie ateistyczny lewak, bo grantów też żadnych nie dostaje
och, standardowo WANDALIZM. plakat na ścianie jest wandalizmem. GODZINY ZRYWANIA kartek papieru. XD wydaje się, że to lewicowi intelektualiści są oderwani od rzeczywistości, ale wcale im nie ustępujecie w myśleniu abstrakcyjnym, hipokryci.

@InspektorDupa: Podaj mi swój adres domowy to wpadnę i obkleje tylko papierowym plakatami twoja nore Zobaczymy czy będziesz taki szczęśliwy i mówił że to tylko plakat i to nie jest wandalizm