Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +39
#perfumy
Nudzi mi się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wstawia jeden flakon, jak ktoś posiada taki sam w kolekcji to daje mu plusa. Zobaczymy jakie pozycje są u nas najpopularniejsze XD
Zaczynam
Nudzi mi się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wstawia jeden flakon, jak ktoś posiada taki sam w kolekcji to daje mu plusa. Zobaczymy jakie pozycje są u nas najpopularniejsze XD
Zaczynam

źródło: FLAKON-MOSCHINO-UOMO-EDT-125ml
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wskażcie większego przegrywa niż ja
Aktualnie lat 23, 4 rok informatyki w gdańsku na polibudzie. W 2020 roku stanełem przed wyborem studiów. Jako że miałem tytuł laureata olimpiady fizycznej to mogłem iść na praktycznie każdy kierunek związany z naukami ścisłymi.
Rozważałem lekarski albo infe. Rodzice doradzali infe, bo szybciej zacznę zarabiać dobre pieniądze i krótsza droga do tego jest. W internecie artykuły, że programiści mają rekordowe zarobki, opływają w
Wskażcie większego przegrywa niż ja
Aktualnie lat 23, 4 rok informatyki w gdańsku na polibudzie. W 2020 roku stanełem przed wyborem studiów. Jako że miałem tytuł laureata olimpiady fizycznej to mogłem iść na praktycznie każdy kierunek związany z naukami ścisłymi.
Rozważałem lekarski albo infe. Rodzice doradzali infe, bo szybciej zacznę zarabiać dobre pieniądze i krótsza droga do tego jest. W internecie artykuły, że programiści mają rekordowe zarobki, opływają w
Poświęcacie czas na randki, na poznawanie kogoś, a na końcu okazuje się konfiarzem.. p--------e macie też.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #neuropa #polityka
źródło: IMG_4951
PobierzPs: I dzięki wielkie za pamięć i życzenia!
Co tam ciążę z gwałtu i zagrożone. Randki, randeczki to najważniejsze w życiu dla laski XD
@mannoroth: tera Giertych po właściwej stronie mocy
@maciekalien: Owszem - bo go Jarek wydymał bez mydła. Rozwalił mu partię, przejął wyborców, tak samo nśp lepperowi. Giertych był człowiekiem, który napuszczał ludzi na siebie, wprowadzał katodebilizmy do szkół, dawał pieniądze neonazistom i wprowadzał ich do sejmu. Podejrzewam że teraz giertychowi nie chodzi o sprawiedliwość czy prawo - po prostu chce dosrać pisowi za zniszczenie jego politycznych ambicji.
źródło: krzysiu-swintuszek
PobierzNo przecież pracuje w cyrku.
Sztuki teatralne też uprawia - np. w 2020 zagrał własny ślub z jakąś swingerską z orgio jurnis.
Ale Ty wiesz, że laski mają to w dupie czy ktoś jest konfiarzem i chodzenie na marsze proaborcyjne nie zwiększa Ci szansy na zaruchanie?
op na picrel
źródło: comment_1669817733RSaOzuTqihnoJSgWptfLMn
Pobierzwidać, że jesteś przegryw prawiczek, bo o kobietach nie masz pojęcia, sojaku