Aktywne Wpisy

xiv7 +121
Co do Tesco, kto miał przyjemność pić to wykwintne piwo? ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1,40 około chyba kosztowało
#ciekawostki @jmuhha
#ciekawostki @jmuhha

baton967 +33
#przegryw zaraz wściekła mama wstaje, to trzeba iść szybko spać i obudzić się jak se pójdzie do pracy eh
laptopa mi znowu schowala, co chwilę mi chowa rzeczy eh
muszę sie w końcu wyrwać z tego domu ale skąd na to siły wziąć? eh
laptopa mi znowu schowala, co chwilę mi chowa rzeczy eh
muszę sie w końcu wyrwać z tego domu ale skąd na to siły wziąć? eh
Poświęcacie czas na randki, na poznawanie kogoś, a na końcu okazuje się konfiarzem.. #!$%@? macie też.
#bekazpisu #bekazprawakow #bekazkatoli #neuropa #neuropa #polityka
Ps: I dzięki wielkie za pamięć i życzenia!
Co tam ciążę z gwałtu i zagrożone. Randki, randeczki to najważniejsze w życiu dla laski XD
@mannoroth: tera Giertych po właściwej stronie mocy
@maciekalien: Owszem - bo go Jarek wydymał bez mydła. Rozwalił mu partię, przejął wyborców, tak samo nśp lepperowi. Giertych był człowiekiem, który napuszczał ludzi na siebie, wprowadzał katodebilizmy do szkół, dawał pieniądze neonazistom i wprowadzał ich do sejmu. Podejrzewam że teraz giertychowi nie chodzi o sprawiedliwość czy prawo - po prostu chce dosrać pisowi za zniszczenie jego politycznych ambicji.
No przecież pracuje w cyrku.
Sztuki teatralne też uprawia - np. w 2020 zagrał własny ślub z jakąś swingerską z orgio jurnis.
Ale Ty wiesz, że laski mają to w dupie czy ktoś jest konfiarzem i chodzenie na marsze proaborcyjne nie zwiększa Ci szansy na zaruchanie?
op na picrel
widać, że jesteś przegryw prawiczek, bo o kobietach nie masz pojęcia, sojaku