Mirki I Miruny z #rower #triban #wykoptribanclub . Otóż #chwalesie moim pierwszym w życiu szosorowerem. Do tej pory kręciłem na MTB i na Cross ale od kiedy moje trasy do/z pracy zaczęły prowadzić głównie po asfaltach zapragnąłem zwinnej szosówy. Jeszcze tylko oponki zmienię na g-one'y (te w kolorze brązowym) i śmiało mogę flexować gravelem!
@brick_in_the_wall: rozumiem. No nic, mojego rozmiaru nie ma, będę czekać aż się pojawi lub kupię w końcu RC500 ( ͡°ʖ̯͡°) może nawet lepiej wyjdzie, nie wiem czy potrzebuję RC520 a jednak 1k w kieszeni zostanie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Marmite: Ja ustawiłem sobię alert na 500 i już 2 tygodnie czekam. Nie mam pojęcia jak często mają dostawy, ale wygląda na to, że jest high sezon na rowery i szybko znikają ze stocków.
@brick_in_the_wall: @Marmite: inne rozmiary maja sie podobno pojawic do konca maja. Na pewno nie jest to kwestia kilku dni z tego co mi wiadomo. Podobno zaopatrzenie nowych tribanow mialo wystarczyc na 6 miesiecy, a praktycznie wykupione zostaly w trzy, stad te braki w asortymencie. Edit: wyczytalem to gdzies na anglojezycznym forum, nie mam pojecia czy to prawda ( ͡°͜ʖ͡°)
@brick_in_the_wall: ale w sensie że z Decathlonu?
https://www.wykop.pl/wpis/40206615/polecam-ten-styl-zycia-%CA%96-rower-gravel-triban/
myślałem też o tubelessach ale jednak razem z mleczkiem wychodzi 400 zł za komplet ( ͡° ʖ̯ ͡°) może następnym razem jak opony sie sprawdzą.