Wpis z mikrobloga

Bran, jesteś Uber kozakiem i potrafisz podróżować w czasie z efektem motyla, ale weź siedź na krześle i rozkminiaj kiedy zrobili pierwszy fotel dla inwalidy

@OttoVonAnus: To mnie r-------o zapomniałem o tym wspomnieć w mojej wypowiedzi o tym odcinku xDD
  • Odpowiedz
  • 6
@OttoVonAnus serio ale nie komentuj seriaku skoro nawet nie potrafisz zrozumieć motywacji Jamiego. Myślisz Brana z Bronnem. Tyle razy juz widzielismy reakcje na pochodzenie Jona, że kręcenie praktycznie tego samego nie ma sensu.
Jesli coś tu jest padaką to ty, pomyśleć, że tak prosty serial jest za trudny do zrozumienia dla niektórych xDD
  • Odpowiedz
@Eoon ile widzieliśmy reakcji? Całe dwie, bez polotu i finezji. Bronka za brana uznał mój słownik w telefonie. Rozumiem mój mały oczytany przyjecielu jego motywacje, chodzi bardziej o sam fakt że obecność Jaimiego na północy nie miała kompletnie żadnego sensu, a poza tym to przestań srać żarem i frustracją że ktoś może mieć inne zdanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 6
@OttoVonAnus Jamie chcial byc wierny przysiedze ktorą złożył a ta dotyczyla ochorny krainy ludzi przed śmiercią, dotrzymal ją, to byla motywacja do przybycia na północ. To, że nie rozumiesz niektórych rzeczy nie znaczy, że nie maja sensu, serio xD
  • Odpowiedz