Wpis z mikrobloga

@BezSpodni: "Kupowanie sędziów" xD nigdy mnie ten tekst nie przestanie śmieszyć xD pewnie w bitcoinach im wysyłają na portfel elektroniczny, a na koniec sezonu kibice po cichaczu zbierają do puszek żeby zasilić tzw "budżet sędziowski", pozwala to na większą "kontrole" w nadchodzącym sezonie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam nadzieję że wszystko dobrze wyjaśnione
  • Odpowiedz
@BezSpodni: Pokaż mi aferę korupcyjna w ostatnich latach w ekstraklasie. Masz jakieś dowody? fakty? Rozumiem ze w sezonie 2014/2015 Legia za mało posmarowała dlatego przegrała z Lechem? Czuje się jakbym pisał z 15 latkiem który siedzi przed monitorem i krzyczy "sędzia za (7)egłą" Ale widzę że jesteś kibicem Wisły i w sumie patrząc na twoją drużynę to nie dziwi mnie ta frustracja
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@macio32155: To że nic nikomu nie udowodnisz nie znaczy że tego nie ma. Oglądam polską ligę od prawie trzydziestu lat. Rocznik 80 here. To co legia przekręciła meczy z sędziami to głowa mała więc skończ człowieku głupoty pleść. Ostatni przekręt to Stefański który widziała cała Polska.
  • Odpowiedz
@BezSpodni: Aha rozumiem, czyli nic nie mogę udowodnić, nic nie wykryto, ale jest tak jak napisałem xD Ten "przekręt" Stefańskiego o którym piszesz rzeczywiście widziała cała Polska, elektrycy, murarze, informatycy, itp. Oglądał to też między innymi Markus Merk, osoba która z sędziowaniem związana jest praktycznie całe życie: www.sport.pl/pilka/7,65039,24746195,markus-merk-jeden-z-najlepszych-sedziow-wydal-werdykt-ws.html No ale co on tam może wiedzieć, przecież to ci elektrycy, murarze, informatycy mają rację. A co do głupot, to jak na
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@macio32155: Stempniewskiego, Bońka, dziennikarzy i redaktorów sportowych też zaliczasz do laików? Tylko ty i Merk jesteście tacy oświeceni. Idź już spać i się nie błaźnij.
  • Odpowiedz
@BezSpodni: Z tych wszystkich osób które wymieniłeś jedynie Stempniewski ma wiedzę na temat sędziowania, tylko niestety sprzed kilku dobrych lat. To co powiedział na temat ręki, było bezpośrednio w Lidze+ po meczu Legii gdzie twierdził że piłka odbiła się bezpośrednio od ręki, a nie jak to się potem okazało od biodra a dopiero potem od ręki (co jest kluczowe). Jeśli dla ciebie Merk który sędziował finał Euro, Ligi Mistrzów i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@macio32155:

szyderstwo może być także rozumiane jako ośmieszanie kogoś, jego poglądów, zachowań

Na czyją korzyść teraz chcesz zadziałać, skoro ośmieszanie to znów jest tylko mechanizm obronny powstrzymujacy od zderzenia się z meritum?
  • Odpowiedz