Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 123
Tusk: "Kwintesencją zachodu jest to, że ludzie uśmiechają się do siebie". A kościoły i katedry płoną na sam widok tych uśmiechów. Gwałcone Szwedki, Norweżki,Niemki, znoszą to z godnością i entuzjazmem. Protesty w Paryżu i innych miastach Francji gaszone są uśmiechami pałek i kul?

#bekazlewactwa #4konserwy #tusk #polityka
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BezSpodni natomiast gwalcone Polki są dumne z tego, że to patriotyczny i POLSKI facet je skrzywdził. Po wszystkim śpiewają wspolnie Rotę oczywiście. Eh ten zepsuty zachód..
  • Odpowiedz
@BezSpodni: Tusk po prostu nawiązał do słów naszego wieszcza.

W NORMALNYM CYWILIZOWANYM KRAJU JAK SIĘ POPATRZYSZ NA KOGOŚ I BĘDZIESZ SIĘ NA NIEGO TAK DŁUGO PATRZYŁ AŻ ON ZAUWAŻY ŻE SIĘ NA NIEGO PATRZYSZ, TO ALBO SIĘ DO CIEBIE TEN CZŁOWIEK UŚMIECHNIE, ALBO PODEJDZIE UŚMIECHNIĘTY I SIĘ SPYTA" CZY MY SIĘ PRZYPADKIEM NIE ZNAMY".

A W POLSCE, JA P------E, W POLSCE JAK W LESIE K---A, NIE W POLSCE JAK W
  • Odpowiedz
@BezSpodni Już nie wspomne otym ze w postepowych krajach już się nie da zrobić spokojnych i nie krwawych, musi to zabezpieczać uzbrojone po zęby wojsko, muszą odgradzac betonowymi murkami i wykrywaczem metalow XD
  • Odpowiedz
@BezSpodni: akurat ten uśmiech to prawda ¯\_(ツ)_/¯
Polacy mają zakodowane w głowach żeby być gburowatym h-j wie kim, uśmiechniętego człowieka na ulicy traktuje się jak debila co jest abstrakcją w tym smutnym jak p---a kraju.
  • Odpowiedz
A kościoły i katedry płoną na sam widok tych uśmiechów. Gwałcone Szwedki, Norweżki,Niemki, znoszą to z godnością i entuzjazmem

@BezSpodni: a Polki dalej jadą do Szwecji, Norwegii i Niemiec.

Z.....i - > A kościoły i katedry płoną na sam widok tych uśmiechów. Gwałcone Szwedki,...
  • Odpowiedz
@BezSpodni: Zgadzam się w 100%. Mieszkam na zachodzie i dzisiaj jak rano szedłem po pieczywo to musiałem się chować co 30 sekund za jakąś osłoną żeby nie oberwać jedną z tysiąca butelek które ciapaki rzucały w kościół. W drodze powrotnej widziałem jak grupa turystek zostaje zgwałcona a jakaś lewaczka zafarbowana na różowo wszystko nagrywała i dopingowała gwałcicieli i krzyczała coś po angielsku, ale niestety nie rozumiem tego języka zbyt dobrze
  • Odpowiedz