Aktywne Wpisy
phaxi +6
czy mozna zostac programistom bez studiow? ucze sie juz 3 tygodnie i teraz nagle moj znajomy programista (magister) mi mowi ze marnuje tylko czas bo najpierw robi sie dyplom a potem zaczyna praktyke
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
stanley___ +158
Wraz z żoną spełniliśmy swoje marzenie - udało nam się kupić ogródek działkowy w mieście. W przystępnej cenie staliśmy się właścicielami w miarę zadbanej działeczki 290m, aczkolwiek altana która tam stoi nadaje się tylko do rozbiórki.
Jako, że posiadam trochę doświadczenia w pracach manualnych, umiem uciąć deskę, wykopać dziurę w ziemi czy wbić gwoździa, to postanowiłem postawić nową altanę/domek... sam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ten rok przeznaczam na zebranie funduszy, zdobycie know-how, zrobienie projektu, BOM, i co tam jeszcze będzie potrzebne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakładam tag #szalasnahalas , żeby udokumentować swoją pracę i ułatwić ją przyszłym działkowiczom.
Jeśli jesteś osobą, która mogłaby szepnąć słówko odnośnie konstrukcji domku szkieletowego czy sam jesteś zainteresowany tematem - zapraszam do dyskusji ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
A na koniec, trochę spamu tagami na start i zdjęcie działki sprzed tygodnia :)
#diy #budujzwykopem #rod #altana
@Yerboholik: no raczej nie.
( ಠ_ಠ)
Z tego co czytałem to w wawie x2, ale najlepiej popytać nowych nabywców obok... ogródki działkowe mają do siebie to, że jak pojawia się ktoś nowy to wszyscy wiedzą :P
Toaleta jak najbardziej, planuję zrobić jeszcze w tym roku coś takeigo